Η Λαμία έκανε ό,τι μπορούσε για να πάρει τη νίκη κόντρα στον Λεβαδειακό, αλλά η ομάδα του Μπάμπη Τεννέ αρκέστηκε τελικά στον βαθμό της ισοπαλίας (1-1), χάνοντας πολλές ευκαιρίες κόντρα στους Βοιωτούς. Οι νεοφώτιστοι έφτασαν τους 24 βαθμούς και έχουν διαφορά πέντε βαθμών από τον Απόλλωνα, ωστόσο με βάση την εικόνα που είχε το χθεσινό ματς η Λαμία θα μπορούσε να έχει κάνει ένα πολύ μεγάλο βήμα για την παραμονή της στην κατηγορία. Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι σε όλο το ματς, είχαν δοκάρι και αρκετές ευκαιρίες αλλά δεν κατάφεραν να πάρουν τους τρεις πόντους.

Ο Λεβαδειακός ήταν πάντως η ομάδα που κατάφερε να προηγηθεί στο σκορ, κόντρα μάλιστα στη ροή του ματς, στο 33′ με γκολ που πέτυχε ο Γιακουμάκης, ωστόσο η Λαμία ισοφάρισε με γκολ του Τσούκαλου στο 40′.

Οπως προαναφέραμε οι γηπεδούχοι είχαν τον απόλυτο έλεγχο στο ματς και δεν είναι τυχαίο ότι ο Λεβαδειακός δεν κατάφερε να κάνει ούτε μία ευκαιρία στο δεύτερο ημίχρονο. Η Λαμία κυνήγησε το δεύτερο γκολ και έφτασε πολύ κοντά στο 2-1 στο 66′, αλλά η μπάλα βρήκε το δοκάρι στη σέντρα που έκανε ο Αναστασόπουλος.