Μόνη στην 5η θέση με 35 βαθμούς έμεινε η Ξάνθη, χάρη στην εντός έδρας νίκη της με 1-0 επί του Παναιτωλικού, για την 25η αγωνιστική της Super League. Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης πέτυχε ο Κάστρο στο 23ο λεπτό. Ο Παναιτωλικός έμεινε στους 29 βαθμούς. Στο νοσοκομείο διακομίστηκε ο Άργκους με σοβαρό πρόβλημα τραυματισμού (σ.σ. δεν μπορούσε να πατήσει το πόδι του), αφήνοντας τον Παναιτωλικό με 10 παίκτες, στο 83ο λεπτό.

Αν και έπειτα από την αντικατάσταση του Μάκη Χάβου από τον Τραϊανό Δέλλα, ο Παναιτωλικός παρουσιαζόταν ανεβασμένος, η ομάδα του Αγρινίου παρουσιάστηκε κατώτερη των προσδοκιών στην Ξάνθη. Οι παίκτες του Μίλαν Ράσταβατς κυριάρχησαν αμέσως μετά τη σέντρα με τους Μπαξεβανίδη-Σιλά, καθώς και την τριάδα των Ντουρίτσκοβιτς, Μπρίτο, Τριάδη να είναι ιδιαίτερα κινητική. Ο Αργεντινός επιθετικός, Σοάρες Κάστρο, δεν άργησε να βρει τον τρόπο να στείλει την μπάλα στα δίχτυα. Συγκεκριμένα, στο 23ο λεπτό, μετά από εκτέλεση φάουλ του Παναγιώτη Τριάδη, άνοιξε το σκορ με κεφαλιά. Μετά από 9 λεπτά, ο Κάστρο είχε και δεύτερη ευκαιρία, αλλά ο Δημήτρης Κυριακίδης σταμάτησε το πλασέ του. Λίγο πριν το τέλος του α΄ μέρους, νέα κεφαλιά του Κάστρο (σ.σ. από θέση οφσάιντ) δεν βρήκε στόχο, αφού επενέβη ξανά ο τερματοφύλακας του Παναιτωλικού.

Στο β΄ μέρος, καμία ομάδα δεν κατάφερε να πετύχει γκολ, ο ρυθμός του αγώνα έπεσε πολύ, ειδικά στα τελευταία 20 λεπτά, με τον τραυματισμό του Άργκους Σοάρες έπειτα από άσχημη πτώση στο χορτάρι στο 83ο λεπτό… αφύπνησε τους θεατές. Ο Βραζιλιάνος κεντρικός αμυντικός χτύπησε στη μέση και δεν μπορούσε να πατήσει το πόδι, καθώς σφάδαζε από τον πόνο. Κατά την αποχώρησή του, οι φίλαθλοι τον χειροκρότησαν θερμά σε ένδειξη της στήριξής τους.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Κατσικογιάννης (Ηπείρου)

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Πάουλο, Ιταμπέλ, Άργκους, Τσοκάνης

ΞΑΝΘΗ (Μίλαν Ράσταβατς): Ζίβκοβιτς, Μπαξεβανίδης, Φλίσκας, Σβάρνας, Σιλά, Μεχία, Ντε Λούκας (78′ Καμαρά), Ντουρίτσκοβιτς (58′ Λουσέρο), Μπρίτο (74′ Γέντρισεκ), Τριάδης, Κάστρο

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Τραϊανός Δέλλας): Κυριακίδης, Μιχάι, Άργκους, Μαρινάκης, Τσοκάνης (73′ Γιαννιώτης), Μπεχαράνο (79′ Γουίλιαν), Μοράρ, Χόρχε Ντίας, Ρόσα, Ιταμπέλ (46′ Κλέσιο), Μάρκος Πάουλο