Το αυριανό παιχνίδι κόντρα στον σύγχρονο Φωστήρα της Σούπερ Λιγκ αποτελεί αγωνιστικό ορόσημο για τον Παναθηναϊκό κατά τον προπονητή του Μαρίνο Ουζουνίδη.

Επειτα από μια εξαιρετική εμφάνιση στο Καραϊσκάκη, το Τριφύλλι φιλοξενεί τον Αστέρα Τρίπολης που βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και με τον οποίο έχουν έναν κοινό στόχο, να προλάβουν την 5η θέση που οδηγεί στην Ευρώπη. Εστω και αν οι Πράσινοι δεν μπορούν να παίξουν εκεί, τουλάχιστον θέλουν να «ξεχρεώσουν» την τιμωρία τους, κάτι που θα καταφέρουν μόνο αν προλάβουν την είσοδό τους στην πεντάδα. Γι’ αυτό και ο τεχνικός του Παναθηναϊκού προσπαθεί να αφαιρέσει από το μυαλό των παικτών του ό,τι έγινε στο ντέρμπι της περασμένης Κυριακής.

Σε έναν αγώνα όπου ο Μαρίνος Ουζουνίδης έχει σημαντικότατες απουσίες, αφού δεν υπολογίζει τους τιμωρημένους Κάτσε, Βλαχοδήμο και Οικονόμου αλλά και τους τραυματίες Μολίνς, Λουτσιάνο και Αλτμαν.

Την ίδια ώρα οι διοικούντες προσπαθούν να κλείσουν τρύπες και να μαζέψουν έσοδα για να προλάβουν να συμπληρώσουν τον φάκελο αδειοδότησης προκειμένου αυτός να είναι πλήρης και ο σύλλογος να μπορέσει να προχωρήσει για τη νέα σεζόν παίρνοντας άδεια συμμετοχής για το πρωτάθλημα.

Οι μεγάλες αλλαγές στο τηλεοπτικό τοπίο των ομάδων της Σούπερ Λίγκας φυσικά και δεν αφήνει αδιάφορους τους Πράσινους καθώς είναι πλέον δεδομένο ότι δεν θα υπάρχει κεντρική διαχείριση. Ο Παναθηναϊκός, με βάση το ένδοξο παρελθόν του, κυρίως το βαρύ όνομά του αλλά και το γεγονός ότι έχει εκατομμύρια φίλους ανά τη χώρα, θα προσπαθήσει να «πουλήσει» ακριβά το προϊόν του.

Βέβαια δεν είναι υπέρ του το ότι έχει αυτά τα προβλήματα και δεν είναι τυχαίο ότι τα δύο συνδρομητικά κανάλια μέχρι στιγμής έριξαν περισσότερο το βάρος τους στον πρωταθλητή Ολυμπιακό και τους επίδοξους πρωταθλητές, την ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ. Ο Παναθηναϊκός θα προσπαθήσει να πάρει το καλύτερο πακέτο (πέρυσι έπαιρνε κοντά στα 3.000.000 ευρώ).

n Πιο κοντά από ποτέ στην επιστροφή του (ως τεχνικός διευθυντής) στον Παναθηναϊκό είναι ο Νίκος Νταμπίζας, ο οποίος έχει πρόταση από τον Γιάννη Αλαφούζο.