Η Μπάγερν Μονάχου αναζητά τον διάδοχο του Γιουπ Χάινκες, ο οποίος έχει αποφασίσει να αποσυρθεί, αυτή τη φορά οριστικά, στο τέλος της σεζόν, μολονότι οι Βαυαροί προσπάθησαν να τον κρατήσουν γι’ έναν ακόμη χρόνο στον πάγκο του συλλόγου.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Bild», ο 72χρονος προπονητής ξεκαθάρισε στη διοίκηση πως δεν επιθυμεί να συνεχίσει και τη νέα σεζόν στον πάγκο της Μπάγερν, ενώ για τον διάδοχό του φαίνεται πως προκρίνει τη λύση του Τόμας Τούχελ. Ο τελευταίος έκανε εξαιρετική δουλειά στη Ντόρτμουντ, αλλά είναι ένα χρόνο εκτός γηπέδων.

«Τον εκτιμώ πολύ και θεωρώ πως είναι πολύ καλός προπονητής. Από τότε που έφυγε από τη Ντόρτμουντ, η ομάδα της δεν παίζει το ίδιο καλό ποδόσφαιρο. Σίγουρα ως νέος προπονητής μπορείς να κάνει λάθη, αλλά είναι ένας προπονητής με μεγάλη ικανότητα», τόνισε ο Χάινκες για τον 44χρονο τεχνικό.

Σύμφωνα με τη γερμανική εφημερίδα, πρόθεση της διοίκησης είναι να ανακοινώσει προπονητή για τη νέα σεζόν ως τα τέλη του τρέχοντος μήνα.

Επιπλέον, η γερμανική εφημερίδα αναφέρει ότι η Μπάγερν, θα προσπαθήσει να πείσει τον Χάινκες να παραμείνει στον πάγκο, μετά το τέλος της σεζόν. Εάν όμως δεν τα καταφέρει, τότε στη θέση του, θα φτάσει πιθανότατα ο πρώην προπονητής της Ντόρτμουντ, Τόμας Τούχελ.