Αίσιο τέλος είχε η μικρή περιπέτεια υγείας του αγαπημένου ηθοποιού, Κώστα Βουτσά και μάλιστα την ημέρα της επετείου του γάμου του με την Αλίκη Κατσαβού. Ο Βουτσάς μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο προκαλώντας ανησυχία στους συγγενείς και τους φίλους του.
Όπως αναφέρει δημοσίευμα της Espresso, ο γνωστός ηθοποιός έκανε tour σε φαρμακεία και νοσοκομεία λόγω μιας ρινορραγίας. Έτσι, ενώ αρχικός στόχος ήταν να βρεθεί στο πλατό του Celebrity Game Night με την σύζυγό του Αλίκη Κατσαβού και τον μικρό Φοίβο, τα πλάνα τους άλλαξαν. Ο αγαπημένος ηθοποιός έπαθε ρινορραγία μέσα στο ταξί και αναγκάστηκαν να σταματήσουν σε ένα φαρμακείο για να πάρουν μια αντιπηκτική κρέμα.

Η κατάσταση, όμως, δεν βελτιώθηκε κι έτσι μεταφέρθηκαν στον Ευαγγελισμό για να τον δει γιατρός. Το νοσοκομείο, όμως, δεν εφημέρευε και έτσι έφυγαν με το ταξί για το Λαϊκό. Όταν έφθασαν στο νοσοκομείο, η ρινορραγία είχε σταματήσει, αλλά η Αλίκη επέμεινε να πάρουν και τη γνώμη ενός γιατρού.

Κι έτσι έγινε. Ευτυχώς, όλα πήγαν καλά και σε δήλωσή του, μάλιστα, ο Κώστας Βουτσάς είπε με χιούμορ: “Επειδή είχα πολύ αίμα, πήγα σε δυο νοσοκομεία να δώσω, στον Ευαγγελισμό και στο Λαϊκό. Δεν μεταφέρθηκα στο νοσοκομείο εσπευσμένα”.