Ακόμη ένα βήμα για την πρόκριση στο final-8 της Γένοβας, αλλά και την κατάκτηση της πρώτης θέσης στον Α΄ όμιλο του Champions League στο πόλο, έκανε ο Ολυμπιακός στη Γερμανία. Οι «ερυθρόλευκοι» επικράτησαν 12-7 του Ανόβερου, στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής, επανήλθαν στις επιτυχίες μετά την ήττα από τη Γιουγκ Ντουμπρόβνικ στην Κροατία και συνεχίζουν να οδηγούν την κούρσα και να κρατάνε την τύχη τους στα χέρια τους.

Οι πρωταθλητές Ελλάδας πήραν το προβάδισμα στα μέσα του πρώτου οκταλέπτου, χάρη σε δύο τέρματα του Αλέξανδρου Γούνα μέσα σε διάστημα 30 δευτερολέπτων, και δεν το έχασαν ποτέ. Θα μπορούσαν μάλιστα να φτάσουν πολύ πιο άνετα στη νίκη, αν είχαν αξιοπρεπές ποσοστό στον παίκτη παραπάνω, όπου πέτυχαν δύο γκολ σε οκτώ προσπάθειες. Εστω κι έτσι, βρήκαν επιθετικές λύσεις στα ίσια, αλλά και στην κόντρα, διατήρησαν διαφορά 1-2 τερμάτων στο πρώτο ημίχρονο και στη συνέχεια ξέφυγαν 7-4 στην τρίτη περίοδο και 9-5 στις αρχές της τέταρτης, «καθαρίζοντας» οριστικά το παιχνίδι.

Να σημειωθεί ότι ο Θοδωρής Βλάχος είχε μεν στη 13άδα τον Πάουλο Ομπράντοβιτς, αλλά δεν τον χρησιμοποίησε καθόλου, αφού ο Κροάτης αισθάνεται κάποιες ενοχλήσεις στο γόνατο.

AΝΟΒΕΡΟ (Κάρστεν Ζεεχάφερ): Σένκελ, Τσόρουσιτς, Μπουκόβσκι, Ρέαλ 2, Μπρούγκλιαν 1, Ράντοβιτς 1, Γιόκιτς 1, Πρόις, Σέκουλιτς, Εστράνι 1, Μπαν 1, Βίνκελχορστ, Σούτσιτς

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Θοδωρής Βλάχος): Πάβιτς, Μυλωνάκης 2, Δελακάς 1, Γενηδουνιάς 1, Φουντούλης 3, Νικολαΐδης 1, Δερβίσης, Μπούσλιε 1, Μουρίκης 1, Γούνας 2, Αργυρόπουλος, Ομπράντοβιτς, Γαλανόπουλος

Α΄ ΟΜΙΛΟΣ

Μπρέσια (Ιταλία)-Ντιναμό Μόσχας (Ρωσία) 9-9

Ορβοσι (Ουγγαρία)-Γιουγκ Ντουμπρόβνικ (Κροατία) 4-7

Μπαρτσελονέτα (Ισπανία)-Παρτιζάν Βελ. (Σερβία) 16-5

Ανόβερο (Γερμανία)-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 7-12

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (Σε 9 αγώνες)

Ολυμπιακός 22

Μπαρτσελονέτα 18

Μπρέσια 17

Ντιναμό Μόσχας 16

Γιουγκ Ντουμπρόβνικ 16

Ορβοσι 7

Ανόβερο 6

Παρτιζάν Βελ. 0

Β΄ ΟΜΙΛΟΣ

Σαμπαντέλ (Ισπανία)-Προ Ρέκο (Ιταλία) 9-18

Σπαντάου (Γερμανία)-Στεάουα Βουκ. (Ρουμανία) 11-9

Αλφεν (Ολλανδία)-Εγκερ (Ουγγαρία) 4-14

Τσόλνοκι (Ουγγαρία)-Γιάντραν Χέρτσεγκ Νόβι (Μαυροβούνιο) 13-10

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (Σε 9 αγώνες)

Προ Ρέκο 24

Εγκερ 19

Σπαντάου 18

Τσόλνοκι 18

Γιάντραν Χέρτσεγκ Ν. 13

Στεάουα Βουκ. 9

Σαμπαντέλ 6

Αλφεν 0

* Οι τέσσερις πρώτες ομάδες κάθε ομίλου προκρίνονται στο final-8, που θα γίνει τον Ιούνιο στη Γένοβα.