Η λέξη «μονότερμα» μπορεί να χαρακτηρίσει την εικόνα που είχε το παιχνίδι της Λάρισας με τον Πλατανιά και η θεσσαλική ομάδα κατάφερε να πάρει μια σπουδαία νίκη με 1-0 χάρη σε γκολ του Ντέλετιτς στο 69’. Οι Βυσσινί κατάφεραν να πάρουν τρεις υπερπολύτιμους βαθμούς στην προσπάθεια που κάνουν για παραμονή στην κατηγορία και δεν χωρά αμφιβολία πως θα μπορούσαν να έχουν πετύχει περισσότερα γκολ. Το ντεμπούτο του Μάρκο Ντόστανιτς στον πάγκο της Λάρισας συνδυάστηκε με θετικό αποτέλεσμα για τη γηπεδούχο ομάδα και ο Μίλος Ντέλετιτς ήταν η χρυσή αλλαγή για τη Λάρισα.

Ο σέρβος επιθετικός πέρασε στο ματς στο 46’ και ήταν αυτός που καθάρισε το παιχνίδι για τη θεσσαλική ομάδα με το εξαιρετικό γκολ που σημείωσε στο 69’. Θα πρέπει όμως να σημειωθεί πως ο Ντέλετιτς κερδίζει τον τίτλο του MVP όχι μόνο για το γκολ που πέτυχε, αλλά για την γενικότερη εικόνα του. Ηταν ο παίκτης που έδωσε καλύτερη κίνηση και μεγαλύτερη ενέργεια στην επιθετική γραμμή των γηπεδούχων, ενώ δεν είναι τυχαίο πως ήταν μέσα σε όλες τις ευκαιρίες που έκανε η Λάρισα στο δεύτερο μέρος.

Οι γηπεδούχοι έπαιξαν στο μισό γήπεδο τον Πλατανιά στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα και έφτασαν δίκαια στην κατάκτηση των τριών βαθμών. Με τη νίκη της αυτή η Λάρισα έφτασε τους 25 πόντους στη βαθμολογία και μπορεί να αισθάνεται μεγαλύτερη ασφάλεια σε ό,τι αφορά την παραμονή της στη Σούπερ Λίγκα. Αντίθετα ο Πλατανιάς δεν δείχνει σε θέση να ανατρέψει την εις βάρος του κατάσταση, καθώς παρέμεινε στους δέκα βαθμούς και θεωρείται απίθανο να αποφύγει τον υποβιβασμό στην Football League. Με τέτοιες εμφανίσεις άλλωστε όπως η χθεσινή, δεν μπορεί να περιμένει κάτι διαφορετικό.

Λάρισα: Μπόζοβιτς, Ρέντζας (46’ Ντέλετιτς), Ζίζιτς, Γκόλιας, Γουάλας, Λαγός (62’ Περόνε), Μιλοσάβλιεβιτς, Μασούρας, Κριζμάν, Αγκάνοβιτς, Ναζλίδης (75’ Λεοζίνιο).

Πλατανιάς: Κλιάιτς, Νίλι, Ντικαμονά, Καρυπίδης, Βάντερσον (54’ Στανισάβλιεβιτς), Στάμου (74’ Ουντότζι), Δημούτσος, Πλιάτσικας, Αγγελόπουλος, Ενσικουλού, Πετρόπουλος (83’ Κασάλιτσα).