Σοβαρά επεισόδια στιγμάτισαν την αναμέτρηση της 16ης αγωνιστικής της Α1 πόλο μεταξύ του Απόλλωνα Σμύρνης και του Εθνικού, στο κολυμβητήριο της Ηλιούπολης. Αποκορύφωμα αυτών ήταν ο τραυματισμός ενός φιλάθλου του Εθνικού, ο οποίος μετά από διαπληκτισμό στις εξέδρες έπεσε με το κεφάλι στον περιβάλλοντα χώρο της πισίνας. Στον τραυματία παρασχέθηκαν επιτόπου οι πρώτες βοήθειες και στη συνέχεια διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο.

Νωρίτερα υπήρξε ένταση με φίλους του Εθνικού που βρίσκονταν πάνω από τον πάγκο των γηπεδούχων και δημιούργησαν επεισόδιο με τον προπονητή του Απόλλωνα, Γιάννη Κατρουζανάκη. Το ματς διακόπηκε και οι πάγκοι μεταφέρθηκαν από την απέναντι πλευρά για να ηρεμήσουν τα πνεύματα. Ενταση όμως υπήρξε και μέσα στο νερό, με την ομάδα του Πειραιά (που τελικά ηττήθηκε 10-7) να έχει πολλά παράπονα από τη διαιτησία. Εξαιτίας των διαμαρτυριών, μάλιστα, αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα ο προπονητής του Εθνικού, Φάνης Κουντουδιός.

Αναλυτικά όσα αναφέρει το Φύλλο Αγώνα:

«Ένα λεπτό πριν από τη λήξη α’ οκταλέπτου δημιουργήθηκε ένταση από φιλάθλους Εθνικού. Χτύπαγαν το σκέπαστρο της ομάδα «Απόλλων». Ο αγώνας διεκόπη για ένα λεπτό και όταν ηρέμησαν τα πνεύματα συνεχίστηκε. Στο 5.30 πριν από τη λήξη της τέταρτης και τελευταίας περιόδου δημιουργήθηκε πάλι ένταση από φιλάθλους του Εθνικού, με αποτελέσμα ένας φίλαθλος να γλιστρήσει από τα κάγκελα, να πέσει μέσα στο κολυμβητήριο και να χτυπήσει στο κεφάλι και στα πλευρά. Του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθεις από τον γιατρό του αγώνα και μεταφέρθηκε από το ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο. Ο αγώνας διεκόπη για πέντε λεπτά. Άλλαξαν θέση οι πάγκοι και πήγαν από την απέναντι πλευρά και ο αγώνας συνεχίστηκε. Στο 1.10 πριν από τη λήξη του αγώνα αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα ο προπονητής του Εθνικού Κουντουδιός για έντονη διαμαρτυρία, παρότι είχε παρατηρηθεί για τον ίδιο λόγο νωρίτερα».