Η εικόνα του Παναθηναϊκού όσο μεγαλώνει αποκαλύπτει και το μέγεθος της διάλυσης που επικρατεί στο Τριφύλλι. Ενδεικτικό είναι ότι οι διοικούντες προφανώς δεν είχαν ενημερώσει ότι στη μετακόμιση των γραφείων δεν θα περιλαμβάνονταν μόνο έπιπλα αλλά και ένα μέρος του έμψυχου δυναμικού!

Είκοσι ένας νοματαίοι απέμειναν σε όλη την ΠΑΕ να «τρέχουν» τα πάντα, μετά τις νέες (έξι) απολύσεις, μεταξύ των οποίων οι εκπρόσωποι Τύπου αλλά ακόμα και ένας μάγειρας στο Κορωπί!

Προφανώς στην προσπάθεια να εξοικονομηθούν κάποια ευρώ για να εξοφληθεί ο Στάθης Ταυλαρίδης και οι υπόλοιπες προσφυγές, η διοίκηση προχώρησε στις νέες απολύσεις και πλέον στους Πράσινους περιμένουν να μπουν στο πρόγραμμα με τις 120 δόσεις για να πουν… Καλό Πάσχα.

Το αγωνιστικό κομμάτι, αντίθετα, είναι το μόνο που βγάζει (στο μέτρο του δυνατού εννοείται) υγεία και ο Μαρίνος Ουζουνίδης μετράει τα κουκιά –με βάση και το πρόγραμμα –προκειμένου να δει εάν η ομάδα μπορεί να προλάβει την 5η θέση που οδηγεί στην Ευρώπη.

Πολύ σημαντική παράμετρος, ιδιαίτερα αν τιμωρηθεί φέτος από την UEFA ο σύλλογος, καθώς για να εκτίσει την ποινή του αποκλεισμού ενός χρόνου από την Ευρώπη (με την οποία κινδυνεύει μεταξύ άλλων αν δεν τακτοποιήσει τις οφειλές του) θα πρέπει να έχει εξασφαλίσει την έξοδο σε αυτή. Αλλιώς την κουβαλάει για την επόμενη σεζόν που θα βγει!