Χωρίς νικητή έληξε η αναμέτρηση της Μάιντς με την Βόλφσμπουργκ. Στο ένα από τα δύο ντέρμπι ουραγών της 24ης αγωνιστικής της Bundesliga οι δύο ομάδες έμειναν στο 1-1, αποτέλεσμα που δεν άφησε κανέναν ευχαριστημένο.

Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 6΄ με τον Μπρεκάλο, αλλά στο 44΄ ο Μούτο διαμόρφωσε το τελικό 1-1. Με αυτό το αποτέλεσμα δίνουν την ευκαιρία στη Βέρντερ Βρέμης να απομακρυνθεί από την επικίνδυνη ζώνη, εφόσον νικήσει Σάββατο το Αμβούργο.

ΓΑΛΛΙΑ:Στρασμπούρ και Μονπελιέ έμειναν στο 0-0 στον αγώνα που άνοιξε την αυλαία της 27ης ημέρας του γαλλικού πρωταθλήματος. Οι γηπεδούχοι έχασαν την ευκαιρία να ξεφύγουν ακόμα περισσότερο από την επικίνδυνη ζώνη, ενώ έφεραν ισοπαλία μετά από 11 αγωνιστικές στο πρωτάθλημα.

ΙΣΠΑΝΙΑ:Ούτε την ουσιαστικά… αδιάφορη Εσπανιόλ δεν κατάφερε να νικήσει η Λα Κορούνια (0-0), στο ματς με το οποίο άνοιξε η «αυλαία» της 25ης αγωνιστικής της La Liga. Πλέον, η ομάδα της Γαλικίας θα πρέπει να καλύψει το χαμένο έδαφος παίρνοντας βαθμούς κι εκτός έδρας.

Δέκα ματς χωρίς νίκη συμπλήρωσαν οι γηπεδούχοι (από τις 9/12 και το 1-0 επί της Λεγανές έχουν να νικήσουν, 7 ήττες και 3 ισοπαλίες), ενώ για την ομάδα της Βαρκελώνης ήταν η τέταρτη σερί ισοπαλία!