Συναγερμός έχει σημάνει στην Σκοτλαντ Γιαρντ μετά το γράμμα με την ύποπτη σκόνη που στάλθηκε στον πρίγκιπα της Βρετανίας Χάρι και στην αρραβωνιαστικιά του Μέγκαν Μάρκλ.

Η επιστολή στάλθηκε στο Κένσιγκτον στις 12 Φεβρουαρίου και παρελήφθη από τους άνδρες ασφαλείας του παλατιού. Εκείνoi εντόπισαν τη σκόνη και ειδοποίησαν τις αρχές και την αντιτρομοκρατική υπηρεσία. Σύμφωνα με πληροφορίες η λευκή σκόνη, που υποτίθεται ότι ήταν άνθρακας, ήταν τελικά επικίνδυνη.

Μια μέρα νωρίτερα είχε βρεθεί λευκή σκόνη και σε γράμμα που προοριζόταν για το Γουεστμνίστερ. Η αστυνομία ερευνά αν υπάρχει σύνδεση των δύο περιστατικών.

Η Σκτλαντ Γιαρντ είναι, σύμφωνα με πληροφορίες της Evening Standard, ιδιαίτερα ανήσυχη καθώς ο Χάρι και η Μέγκαν θα παντρευτούν τον Μάιο σε μια τελετή που ήδη μελετάται η φύλαξή της. Οι συγκεκριμένες κινήσεις, αν και αποδείχθηκαν ακίνδυνες, εντείνουν τα σενάρια για απειλές εναντίον του ζευγαριού. Οι νεόνυμφοι θα πρέπει να οδηγήσουν μια δημόσια διαδρομή για να χαιρετίσουν τον κόσμο, κάτι που κάνει ακόμα πιο δύσκολη την φύλαξή τους.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από