Υπό αστυνομική προστασία από τις 7:00 έως τις 22:00 βρίσκονται 24 συμβολαιογραφικά γραφεία στα οποία διεξάγονται από σήμερα ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί.

Τα γραφεία που συμμετέχουν στη διαδικασία φυλάσσονται από αστυνομικούς ενώ έχουν αυξηθεί και οι περιπολίες της ομάδας ΔΙΑΣ. Το σχέδιο της αστυνομίας προβλέπει ότι αστυνομικοί με πολιτικά θα επιτηρούν τα συμβολαιογραφικά γρεαφεία και θα ενημερώνουν έγκαιρα τον επικεφαλής αξιωματικών των μέτρων ασφαλείας στην περίπτωση κίνησης διαμαρτυρομένων πολιτών.

Κάθε γραφείο θα φυλάσσεται από έξι αστυνομικούς οι οποίο θα φορούν πολιτικά και θα χωρίζονται σε δύο βάρδιες. Για τον σκοπό αυτό σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ θα διατεθούν περίπου 170 αστυνομικοί.

Την ίδια στιγμή το Πανεργατικό Αγωνιστικό Μέτωπο (ΠΑΜΕ), το Κίνημα Δεν Πληρώνω, η Λαϊκή Ενότητα και συλλογικότητες έχουν προαναγγείλει σειρά κινητοποιήσεων με αφορμή τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς, ενώ οι αρχές φοβούνται και εφόδους του Ρουβίκωνα.

Παράλληλα σε ισχύ παραμένει η διαταγή για την ενεργοποίηση της Άμεσης Δράσης με πρόβλεψη επιπλέον περιπολιών της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. στο κέντρο της πρωτεύουσας, τις οδούς Ακαδημίας, Βασ. Σοφίας, Πανεπιστημίου, Σταδίου, Αμαλίας, 3ης Σεπτεμβρίου, Παναγή Τσαλδάρη στο Περιστέρι κ.ά.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από