Η Άρσεναλ ανακοίνωσε την πενταετή επέκταση της συμφωνίας της με την αεροπορική εταιρεία Emirates για τη χορηγία στη φανέλα της ομάδας.

Οι «κανονιέρηδες» έκαναν γνωστό ότι αυτή είναι η μεγαλύτερη συμφωνία χορηγίας φανέλας στην Ιστορία του συλλόγου και πως θα «τρέχει» έως το τέλος της σεζόν 2023-24, με αποτέλεσμα η συνεργασία τους με την Emirates να επεκταθεί σε τουλάχιστον 18 χρόνια. Τα βρετανικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι η αξία της σχετικής συμφωνίας ξεπερνά τα 200 εκατομμύρια λίρες (περίπου 225,77 εκατομμύρια ευρώ).

Στο πλαίσιο του νέου συμβολαίου, η αεροπορική εταιρεία από το Ντουμπάι θα διατηρήσει δικαιώματα μάρκετινγκ για την ανάπτυξη εκστρατειών σε όλο τον κόσμο και θα συνεχίσει να έχει τα δικαιώματα του ονόματος στο γήπεδο της Άρσεναλ έως το 2028.

Η Emirates υπέγραψε για πρώτη φορά τη συμφωνία χορηγίας της με την Άρσεναλ το 2004, παρέχοντας στην αεροπορική εταιρεία τα δικαιώματα ονοματοδοσίας του -τότε νεότευκτου- «σπιτιού» των Λονδρέζων έως το 2021 και μια χορηγία για τη φανέλα της ομάδας που άρχισε τη σεζόν 2006-07.