Ο Ζινεντίν Ζιντάν και η Ρεάλ Μαδρίτης δήλωσαν ξανά την παρουσία τους στην δική τους διοργάνωση. Ικανοποιημένος, όπως είχε κάθε λόγο να είναι, εμφανίστηκε ο Γάλλος προπονητής μετά την ολοκλήρωση της πρώτης αναμέτρησης με την Παρί Σ.Ζ:

«Η νίκη είναι της ομάδας. Εκαναν καλή δουλειά, τόσο οι βασικοί, όσο και εκείνοι που μπήκαν αργότερα. Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι με το αποτέλεσμα. Με τις αλλαγές υποχρεώσαμε την Παρί Σ.Ζ να υποχωρήσει και τελικά νικήσαμε. Ο Ρονάλντο σε αυτά τα βράδια υπήρχε πάντα, στο πέναλτι, του είχαν ρίξει ένα λέιζερ στο πρόσωπο, αλλά εκείνος δεν καταλαβαίνει τίποτα. Πρέπει να σκεφτούμε παιχνίδι με το παιχνίδι, να δώσουμε τα πάντα στο γήπεδο και τότε θα δούμε πώς θα πάνε τα πράγματα», είπε ο Ζιντάν.

«Η υπόθεση πρόκριση δεν έχει τελειώσει. Υπάρχουν ακόμα ενενήντα λεπτά ή περισσότερο. Είμαστε χαρούμενοι γιατί κάναμε ένα μεγάλο αγώνα με την προσωπικότητα που έχουμε ως ομάδα και με τους οπαδούς μας, που πάντα που είναι δίπλα στην ομάδα. Πρέπει να είμαστε χαρούμενοι, αλλά σε τρεις εβδομάδες θα έχουμε ένα άλλο παιχνίδι και ξέρουμε ότι θα υποφέρουμε. Είναι μια μεγάλη νύχτα, ειλικρινά είναι μια νίκη που αξίζαμε μετά από όλα όσα έχουμε κάνει», πρόσθεσε ο Γάλλος προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης.