Δύο κορυφαίοι Ελληνες μπασκετμπολίστες, συμπαίκτες στον Παναθηναϊκό και στην Εθνική βγήκαν στα χαρακώματα. Ο λόγος για τον Νίκο Παππά και τον Γιάννη Μπουρούση οι οποίοι είναι πλέον εχθροί και σκοτώνονται στα social media.

Ο Γιάννης Μπουρούσης σχολίασε το επεισόδιο του καλοκαίριου με τον Νίκο Παππά, στο πλαίσιο της προετοιμασίας της Εθνικής και τόνισε πως «δεν μπορούμε να είμαστε φίλοι όπως παλιά».

Ο αρχηγός της Εθνικής ομάδας,στη συνέντευξη που παραχώρησε στον «ΣΠΟΡ FM94.6» είπε:«Θεωρώ ότι δικαιολογημένα αντέδρασα (σ.σ. είχαν έρθει στα χέρια το καλοκαίρι στο ξενοδοχείο της Εθνικής), γιατί επανειλημμένα είχε γίνει ένα συγκεκριμένο προσβλητικό σχόλιο. Το έκανα στην άκρη όμως για το καλό της ομάδας. Δεν μπορώ να συνυπάρξω πάλι μαζί του και να είμαστε φίλοι όπως παλιά. Πάντως, εννοείται ότι θα τον χαιρετήσω όταν τον δω».

Λίγες ώρες μετά ήρθε η απάντηση του Νίκου Παππά με… ιδιαίτερο τρόπο. Ο γκαρντ του Παναθηναϊκούδημοσίευσε ένα βίντεο στο Instagram με το τραγούδι που έγραψαν οι Active Member για τον ίδιο και στη λεζάντα έγραψε: «Όταν είσαι φίρμα και λένε για σένα… Αν είσαι φασίστας, άξεστος, σαλιάρης, δεν μπορείς να είσαι φίλος μου. Είσαι και τα τρία δυστυχώς»