Ο ΠΑΟΚ νίκησε άνετα την ΑΕΛ με 3-0 στην Τούμπα, στη συνάντηση με την οποία έκλεισε η αυλαία της 21ης αγωνιστικής στη Super League και επανήλθε στην κορυφή της βαθμολογίας, αφήνοντας πίσω του την ΑΕΚ.

Από την αρχή αγώνα ο ΠΑΟΚ έθεσε τις βάσεις της νίκης, καθώς άνοιξε νωρίς το σκορ. Στο 12′ από οργανωμένη επιθετική ενέργεια από αριστερά ο Μπίσεσβαρ συνεργάστηκε με τον Βιεϊρίνια, η σέντρα του Πορτογάλου έστειλε την μπάλα στο κεφάλι του Πρίγιοβιτς, ο Σέρβος έκανε κεφαλιά-πάσα στον Σάκχοφ (οριακά οσφάιντ) που δεν είχε παρά να σπρώξει τη μπάλα στο κενό τέρμα και να ανοίξει έτσι το σκορ. Στο 16′ ο Βιεϊρίνια έφθασε κι αυτός κοντά σε ένα γκολ αλλά το δυνατό σουτ που επιχείρησε απομάκρυνε ο Μπόζοβιτς.

Μέχρι το τέλος του ημιχρόνου ο ΠΑΟΚ είχε μετατρέψει σε μονόλογο το παιχνίδι και δημιούργησε διαδοχικά ρήγματα στην άμυνα των φιλοξενούμενων. Σε ένα από αυτά ο Φερνάντο Βαρέλα παραβίασε στο 40′ με κεφαλιά για δεύτερη φορά την εστία του Μπόζοβιτς, μετά από κόρνερ του Πέλκα. Ο Βαρέλαέσπευσε στον γιο του, που εκτελούσε χρέη ball boy και πανηγύρισαν μαζί. Ο 30χρονος κεντρικός αμυντικός έκλαψε στην αγκαλιά του μικρού Γκουστάβο, ο οποίος αγωνίζεται στα τμήματα υποδομών του ΠΑΟΚ.

Στο β’ μέρος ο Ηλίας Φυντάνης άλλαξε κάποιους συσχετισμούς με την είσοδο του Μλαντένοβιτς αλλά αυτό δεν έφερε ουσιαστικό αποτέλεσμα. Πολύ σύντομα ο ΠΑΟΚ ανέβασε το σκορ στο 3-0 με ωραίο σουτ του Αλεκσάνταρ Πρίγιοβιτς από το ύψος της μεγάλης περιοχής (48′).

Ο ΠΑΟΚ με τη νίκη του αυτή ανέβηκε πάλι στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα και κατέρριψε ένα μοναδικό ρεκόρ: την επιτυχία 9 συνεχόμενων νικών στο πρωτάθλημα, που δεν είχε ποτέ σημειώσει στην ιστορία του και τη 14η σερί νίκη σε πρωτάθλημα και Κύπελλο.

Διαιτητής: Διαμαντόπουλος (Αρκαδίας)

Κίτρινες κάρτες: Φατιόν, Ντέλετιτς (από τον πάγκο), Γκοϊκοβιτς

ΠΑΟΚ (Ρ. Λουτσέσκου): Πασχαλάκης, Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο, Βιεϊρίνια (73′ Αζεβέδο), Σάκχοφ, Μαουρίσιο, Πέλκας (78′ Κάνιας), Μπίσεσβαρ, Κάμπος (62′ Μάκ), Πρίγιοβιτς

Λάρισα (Η. Φυντάνης): Μπόζοβιτς, Γκοϊκοβιτς, Γιοβάνοβιτς (46′ Μλαντένοβιτς), Ζίζιτς, Γουάλας (82′ Χούμπτσεφ), Φατιόν, Λαγός, Μασούρας, Αγκανόβιτς, Μιλοσάβλιεβιτς, Ναζλίδης (66′ Περόνε).