Με όπλο το σερβίς και το μπλοκ ο Ολυμπιακός συνέχισε το αήττητο σερί του στη Volley League επικρατώντας και στου Ρέντη του ΠΑΟΚ (3-1) στο (περισσότερο ψυχολογίας) ντέρμπι κορυφής, κλειδώνοντας και τυπικά την πρωτιά στην κανονική περίοδο. «Αυτή τη στιγμή ο αντίπαλός μας είναι πολύ καλύτερος και εμείς δεν μπορούμε να τον πλησιάσουμε στο 50-50. Εχουμε όμως βελτιωθεί και αν φτάσουμε έστω στο 45% έναντι 55% θα έχουμε σημαντικές πιθανότητες να πετύχουμε τους στόχους μας» τόνισε ο τεχνικός του Δικεφάλου, με παλαιότερη θητεία και στον Ολυμπιακό, Ντανιέλε Ρίτσι.

Σπουδαίες νίκες-θρίλερ για Παμβοχαϊκό (3-2 τον Φοίνικα Σύρου), Εθνικό Πειραιά (3-2 τον Ηρακλή Χαλκίδας) και Ηρακλή Θεσσαλονίκης (3-2 τη Νίκη Αιγινίου), ενώ η Κηφισιά επικράτησε με 3-1 του Εθνικού Αλεξανδρούπολης. Σήμερα παίζουν Παναχαϊκή – Παναθηναϊκός (18.00).

– Διπλή καταιγίδα στο κολυμβητήριο του Λαιμού. Αρχικά διότι το παιχνίδι της Βουλιαγμένης με τον Ολυμπιακό έγινε κάτω από πολύ κακές καιρικές συνθήκες, με δυνατή βροχή και αέρα, αλλά και διότι στη συνέχεια στο αγωνιστικό κομμάτι οι Ερυθρόλευκοι θύμιζαν… ανεμοστρόβιλο που παρέσυρε τη Βουλιαγμένη (11-3) στο κατ’ ευφημισμόν ντέρμπι κορυφής της Α1 πόλο των ανδρών.