Πριν ακόμη η αμερικανική -αλλά και η παγκόσμια- κοινή γνώμη συνέλθει από το σοκ της γνωστοποίησης του σκανδάλου σεξουαλικής κακοποίησης αθλητριών της γυμναστικής από τον γιατρό της εθνικής ομάδας, Λάρι Νάσαρ, στο φως της δημοσιότητας έρχεται άλλη μία παρόμοια υπόθεση, με θύμα την παγκόσμια πρωταθλήτρια της κολύμβησης, Αριάνα Κούκορς. Η 28χρονη, η οποία έχει αποσυρθεί κατήγγειλε ότι σε ηλικία 16 ετών κακοποιήθηκε σεξουαλικά από τον επί σειρά ετών προπονητή της, Σον Χάτσισον.

Σε δελτίο Τύπου που εξέδωσε ο δικηγόρος της Κούκορς, Μπομπ Αλαρντ, αναφέρεται μεταξύ άλλων ότι «… μετά από χρόνια καταπιεσμένων αναμνήσεων πόνου και βασάνων, συνειδητοποίησε ότι κακοποιήθηκε σεξουαλικά», ενώ αποκαλύπτει ότι η αθλήτρια έδωσε κατάθεση στις αρχές, βάσει της οποίας εκδόθηκε ένταλμα έρευνας στο σπίτι του Χάτσισον. Σύμφωνα με την εφημερίδα «Seattle Post Intelligencer», στην έρευνα αυτή εντοπίστηκαν ηλεκτρονικές συσκευές που ενδέχεται να περιέχουν αποδείξεις ότι ο Χάτσισον εκμεταλλεύτηκε σεξουαλικά αθλήτριες τις οποίες προπονούσε. Ο Αλαρντ κατηγορεί επίσης την κολυμβητική ομοσπονδία των ΗΠΑ ότι συγκάλυψε το σκάνδαλο, παρά το γεγονός ότι υπήρχαν καταγγελίες για τη «δράση» του προπονητή ήδη από το 2011.

Η Αριάνα Κούκορς άρχισε να συνεργάζεται με τον Χάτσισον σε ηλικία 13 ετών και μαζί του έγινε μέλος της εθνικής ομάδας κολύμβησης των ΗΠΑ, μετέχοντας και στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Μελβούρνης το 2007. Από το 2009 έως το 2010 τον ακολούθησε στη δημιουργία ενός προπονητικού προγράμματος γνωστού ως FAST (Fullerton Area Swim Team) στο Φούλερτον της Καλιφόρνια, το οποίο όμως διαλύθηκε υπό το βάρος κατηγοριών ότι ο Χάτσισον διατηρούσε «ανάρμοστη» σχέση με αθλήτρια του προγράμματος. Οι φήμες «έδειχναν» προς την κατεύθυνση της -ενήλικης πλέον- Κούκορς, η οποία τις είχε διαψεύσει δημόσια.

Η Κούκορς είχε αναδειχθεί πρωταθλήτρια κόσμου στα 200μ. μικτή ατομική, το 2009 στη Ρώμη, καθώς και στα 100μ. μικτή ατομική (σε 25άρα πισίνα), το 2010 στο Ντουμπάι. Συμμετείχε στους Ολυμπιακούς του Λονδίνου, όπου κατέλαβε την πέμπτη θέση στα 200μ. μικτή, ενώ εγκατέλειψε την ενεργό δράση το 2013.