Δραματικές είναι οι εξελίξεις γύρω από τη δολοφονία της εφοριακού Δώρας Ζέμπερη μετά την εύρεση άγνωστου DNA στα νύχια της. Κάτι που σημαίνει ότι η άτυχη 32χρονη πάλεψε με άγνωστο άτομο κι όχι μόνο με τον 58χρονο που έχει συλληφθεί.

Σύμφωνα με την  Espresso θα ζητηθεί από τον 58χρονο να αναγνωρίσει το άτομο που έχει περιγράψει ότι όχι μόνο έπαιξε ρόλο μεσάζοντα εκείνων που ήθελαν να σκοτώσουν την 32χρονη, αλλά μετά τη σύλληψή του προσπάθησε να “του κλείσει το στόμα” όταν ήταν στο μεταγωγών, δίνοντάς του, όπως περιγράφει, ένα χάπι.

Η νέα κατάθεση θα δοθεί την Πέμπτη και ο 58χρονος θα κληθεί να αναγνωρίσει τον “αστυνομικό” τον οποίο ο ίδιος αναφέρει στις συμπληρωματικές του καταθέσεις ως “Χάρη” και ως τον ένα από τους δύο ανθρώπους με τους οποίους ήρθε σε επαφή και του έδωσαν την εντολή να σκοτώσει την άτυχη εφοριακό.

Το στοιχείο του άγνωστου DNA αλλάζει τα δεδομένα. Θυμίζουμε ότι ο 58χρονος σε συμπληρωματική του κατάθεση δήλωσε ότι δεν είναι εκείνος που σκότωσε τη γυναίκα στο Β’ Νεκροταφείο. Πως η Δώρα Ζέμπερη ήταν ζωντανή όταν την εγκατέλειψε και πως ήταν άλλο χέρι που της έδωσε τα θανατηφόρα χτυπήματα.

Σε κάθε περίπτωση το DNA τρίτου ατόμου δεν “αθωώνει” τον 58χρονο καθώς τα στοιχεία σε βάρος του για την επίθεση κατά της 32χρονης είναι συντριπτικά, ωστόσο είναι ένα στοιχείο το οποίο θα πρέπει άμεσα να ελεγχθεί.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από