Ημέρα ισοπαλιών στους Σαββατιάτικους αγώνες του γερμανικού πρωταθλήματος, με τους τρεις από τους πέντε που ολοκληρώθηκαν να μην αναδεικνύουν νικητή.

Ωφελημένη ήταν η Μπάγερν, που περνώντας με 2-0 από την έδρα της Μάιντς αύξησε ακόμη περισσότερο τη διαφορά από τους διώκτες της, ενώ τη νίκη της 21ης αγωνιστικής πέτυχε η Βέρντερ, που άλωσε τη «Veltins Arena» με γκολ του Γιουνούζοβιτς στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων και βγήκε από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Ιδανική πρεμιέρα στο γερμανικό πρωτάθλημα για τον 20χρονο Λούκμαν, ο οποίος μπήκε στο ματς στο 78′ και στο 89′ πέτυχε το γκολ της νίκης για τη Λειψία κόντρα στη Γκλάντμπαχ στο «Μπορούσια Παρκ».Το αποτέλεσμα αυτό επέτρεψε στην ομάδα του Ραλφ Χάσενχουλτ να πιάσει στη δεύτερη θέση την Μπάγερ Λεβερκούζεν, που είχε αφήσει νωρίτερα δύο βαθμούς στην έδρα της Φράιμπουργκ. Από την πλευρά τους, οι γηπεδούχοι έχασαν νέα ευκαιρία να προσεγγίσουν τις πρώτες θέσεις και παρέμειναν έβδομοι.

Βαθμούς άφησε και η Λεβερκούζεν στην έδρα της Φράιμπουργκ, σε ένα παιχνίδι όπου ο Παναγιώτης Ρέτσος δεν είχε αγωνιστική παρουσία, καθώς ο Χέικο Χέρλιχ τον άφησε στον πάγκο.

Στην αρχική ενδεκάδα της Στουτγκάρδης βρέθηκε ο Τάσος Δώνης, ο οποίος αντικαταστάθηκε στο 46΄ από την Γκίντσεκ.

Τα αποτελέσματα και οι σκόρερ:

Κολωνία-Ντόρτμουντ 2-3

(60΄ Τσόλερ, 70΄ Μερ – 35΄, 62΄ Μπατσουαγί, 84΄ Σίρλε)

Χέρτα Βερολίνου-Χοφενχάιμ 1-1

(58΄ Καλού – 39΄ πεν. Κράμαριτς)

Φράιμπουργκ-Λεβερκούζεν 0-0

Σάλκε-Βέρντερ Βρέμης 1-2

(24΄ Κονοπλιάνκα – 79΄ Κρούζε, 90΄+3 Γιουνούζοβιτς)

Μάιντς-Μπάγερν Μονάχου 0-2

(33΄ Ριμπερί, 44΄ Χάμες Ροντρίγκες)

Βόλφσμπουργκ-Στουτγκάρδη 1-1

(24΄ Οριγί – 60΄ Γκόμεζ)

Γκλάντμπαχ-Λειψία 0-1

(Λούκμαν 89′).