Δεκάδες εποχικές θέσεις εργασίας διαφόρων ειδικοτήτων στον τουριστικό τομέα με έμφαση στην εστίαση και στις υπηρεσίες καταλύματος είναι ήδη ανοιχτές ενόψει της θερινής τουριστικής περιόδου.

Μεγάλες ξενοδοχειακές μονάδες σε Πάρο, Μύκονο, Σαντορίνη, Κω και Κύπρο αναζητούν εποχικό προσωπικό για την στελέχωσή τους. Ρεσεψιονίστ, σεφ, υπάλληλοι γενικών καθηκόντων, μπάρμαν, γκρουμ, προϊστάμενοι ορόφων, συμπεριλαμβάνονται, μεταξύ άλλων, στις θέσεις με τη μεγαλύτερη ζήτηση.

Συγκεκριμένα, ξενοδοχειακή μονάδα στην Κω ζητεί να προσλάβει μπάρμαν, σερβιτόρους, ζαχαροπλάστες, operation manager, προϊσταμένους ορόφων για εποχική απασχόληση τη σεζόν 2018.

Οι ενδιαφερόμενοι για όλες σχεδόν τις θέσεις θα πρέπει να διαθέτουν απαραίτητα προηγούμενη εργασιακή εμπειρία σε ξενοδοχεία σε 4 και 5 αστέρων.

Θα συνεκτιμηθεί η καλή γνώση της γερμανικής γλώσσας. Το ξενοδοχείο προσφέρει ανταγωνιστικό πακέτο αποδοχών και δυνατότητα γρήγορης επαγγελματικής εξέλιξης για άτομα που επιθυμούν καριέρα. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να επισκέπτονται την ιστοσελίδα του ξενοδοχείου www.kosplace.gr προκειμένου να ενημερωθούν για τις προσφερόμενες θέσεις και για να υποβάλουν βιογραφικά σημειώματα μαζί με πρόσφατη φωτογραφία.

Απόφοιτους τουριστικής ή ανάλογης σχολής με διετή τουλάχιστον εμπειρία αναζητά ξενοδοχειακή μονάδα στη Σαντορίνη. Ειδικότερα, επιθυμεί να προσλάβει ρεσεψιονίστ, βοηθούς σερβιτόρου, φυσικοθεραπευτές, μαγείρους, οδηγούς, καμαριέρες, μπάρμαν αλλά και guest relations.

Για όλες τις θέσεις οι υποψήφιοι θα πρέπει να γνωρίζουν άριστα την αγγλική γλώσσα καθώς και μια δεύτερη ξένη γλώσσα, ενώ για ορισμένες θέσεις το ξενοδοχείο θέτει όριο απασχόλησης. Οσοι προσληφθούν θα απασχοληθούν από τον Απρίλιο έως τον Οκτώβριο ενώ εκτός από τις προοπτικές επαγγελματικής εξέλιξης το ξενοδοχείο προσφέρει διαμονή και διατροφή. Τα βιογραφικά σημειώματα θα πρέπει να συνοδεύονται απαραίτητα από φωτογραφίες διαφορετικά θα απορρίπτονται. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να επισκεφθούν την ιστοσελίδα του ξενοδοχείου www.pegasussuites.com προκειμένου να ενημερωθούν για όλες τις ανοιχτές θέσεις και για την υποβολή των βιογραφικών.

Καμαριέρες, σερβιτόρους και υπαλλήλους υποδοχής αναζητά ξενοδοχειακό συγκρότημα στην Πάρο. Η περίοδος απασχόλησης ορίζεται από τα μέσα Μαΐου έως τα τέλη Οκτωβρίου. Οι υποψήφιοι θα πρέπει να έχουν ηλικία ετών 40 ετών και να γνωρίζουν άριστα την αγγλική γλώσσα. Θα συνεκτιμηθεί η γνώση δεύτερης ξένης γλώσσας καθώς. Βιογραφικά σημειώματα θα γίνονται δεκτά στη διεύθυνση www.calmehotelparos.com.

Θέσεις σεφ, σερβιτόρων, guest relations, hotel operations, αλλά και υπεύθυνους συντήρησης αναζητά ξενοδοχειακός όμιλος σε Μύκονο, Σαντορίνη και Κύπρο. Για την πλειοψηφία των θέσεων οι υποψήφιοι θα πρέπει να είναι ηλικίας έως 35 ετών και να έχουν τουλάχιστον διετή προϋπηρεσία.

Για όλες τις θέσεις απαραίτητα οι υποψήφιοι θα πρέπει να γνωρίζουν Ελληνικά και Αγγλικά ενώ θα συνεκτιμηθεί η γνώση και άλλης ξένης γλώσσας. Για την υποβολή των βιογραφικών σημειωμάτων οι υποψήφιοι θα πρέπει να επισκεφθούν την ιστοσελίδα του ομίλου www.lamaltese.com/el/.