Το ματς στα Γιάννινα ήταν «ροντέο». Καλός ρυθμός, ένταση, ευκαιρίες, δοκάρι. Πολλές φάσεις στα δύο γκολπόστ, με τον ΠΑΣ και τον Αστέρα να δίνουν ρέστα για το πολυπόθητο γκολ. Τα δίχτυα όμως έμειναν ακούνητα και το τελικό 0-0 άφησε τις δύο ομάδες με το παράπονο. Οι δύο τερματοφύλακες (Γιαννίκογλου και Αθανασιάδης) είχαν την τιμητική τους και το δοκάρι είπε να χαλάσει τα κέφια των Αρκάδων στο φινάλε του παιχνιδιού. Ο ΠΑΣ ήταν αυτός που είχε το πάνω χέρι στα πρώτα 45 λεπτά. Ηταν το διάστημα που κυριάρχησε στο γήπεδο, χωρίς όμως να εκμεταλλευτεί την υπεροχή του. Το σκηνικό του αγώνα ήταν διαφορετικό στο δεύτερο ημίχρονο. Ο Αστέρας ανέβασε ρυθμούς, είχε τον έλεγχο και καλές φάσεις, αλλά δεν είχε τύχη. Κι αυτό γιατί ο Σελίν προσπάθησε να γίνει ο άνθρωπος της τελευταίας στιγμής για τους φιλοξενουμένους, αλλά είδε την μπάλα να βρίσκει το δοκάρι της εστίας των γηπεδούχων. Αν είχε σκοράρει, ο Αστέρας θα έφευγε από τα Γιάννινα με μια πολύτιμη νίκη και όλοι θα έδιναν τον τίτλο του MVP στον κεντρικό αμυντικό της ομάδας της Τρίπολης.

ΠΑΣ Γιάννινα: Γιαννίκογλου, Σκόνδρας (62′ Τζημόπουλος), Μιχαήλ, Μπέριος, Καρανίκας, Μπουκουβάλας, Λίλα, Χαλκιαδάκης (46′ Βιντάλ), Μανθάτης (78′ Σολτάνι), Γιάκος, Κόντε.

Αστέρας Τρίπολης: Αθανασιάδης, Ιγκορ, Πασαλίδης, Τριανταφυλλόπουλος, Γιαννούλης, Μουνάφο, Ιγκλέσιας, Τόνσο, Τσιλιανίδης (89′ Σελίν), Ισνάλντο (64′ Κυριακόπουλος), Μανιάς (85′ Γκοντό).