Η Μάντσεστερ Σίτι είχε 18 συνεχόμενες νίκες στην Πρέμιερ Λιγκ και αυτό σταμάτησε στο Σέλχαρστ Παρκ του Λονδίνου, στο ματς με την Κρίσταλ Πάλας (0-0). Κι όχι μόνο αυτό, αλλά στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων, ο Μιλιβόγεβιτς δεν κατάφερε να αξιοποιήσει το πέναλτι (απέκρουσε με τα πόδια ο Εντερσον) και «έσωσε» την ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα από την πρώτη ήττα στην εφετινή σεζόν σε όλες τις διοργανώσεις.

Η Σίτι είχε δοκάρι μετον Αγουέρο στο 28′, ωστόσο η μεγάλη ευκαιρία για την Κρίσταλ Πάλας χάθηκε στις καθυστερήσεις, με την αδυναμία του Μιλιβόγεβιτς να σκοράρει στο πέναλτι. Η Σίτι, παραμένει στην κορυφή της βαθμολογίας, με διαφορά 14 βαθμών από τη δεύτερη, Τσέλσι. Οι «πολίτες», έχουν 59 βαθμούς, ακολουθεί η Τσέλσι με 45 και η Γιουνάιτεντ με 44. Στην τέταρτη θέση είναι η Λίβερπουλ με 44.

Ο Γκαμπριέλ Ζεσούς τραυματίστηκε στα μισά του α’ μέρους και αποχώρησε με την βοήθεια του ιατρικού επιτελείου και κλαίγοντας από τους πόνους.«Ο Ζεσούς είναι τραυματίας. Θα λείψει από έναν ενδεχομένως και δύο μήνες», ενημέρωσε μετά το τέλος του ματς, ο Πεπ Γκουαρντιόλα. Αντίθετα, είναι όλα ΟΚ για τονΚέβιν Ντε Μπρόινε, ο οποίος έφυγε επίσης με φορείο από το ματς.