Ολοκληρώθηκε η διανομή δεμάτων για την κάλυψη των αναγκών του χριστουγεννιάτικου τραπεζιού σε 500 οικογένειες της Μητροπόλεως Περιστερίου, στο πλαίσιο του προγράμματος «Αποστολή μας η Αγάπη» του Φιλανθρωπικού Οργανισμού «Αποστολή» της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών.

Από τις αρχές Δεκεμβρίου, κατόπιν προτροπής του Αρχιεπισκόπου Ιερωνύμου, ο γενικός διευθυντής της «Αποστολής» Κωνσταντίνος Δήμτσας και νέα παιδιά μετέφεραν σε 27 πόλεις της Ελλάδος το μήνυμα της αγάπης των Χριστουγέννων, προσφέροντας σε 11.164 οικογένειες με περισσότερα από 39.000 μέλη δέματα τροφίμων για να καλύψουν τις ανάγκες τους αυτές τις άγιες ημέρες.

Συγκεκριμένα, η «Αποστολή» διένειμε 135.460 κιλά τροφίμων σε: 215 σχολεία του Λεκανοπεδίου, 84 ενορίες της Αρχιεπισκοπής Αθηνών, στα Κοινωνικά της Παντοπωλεία και στις Μητροπόλεις: Νέας Ιωνίας και Νέας Φιλαδελφείας, Περιστερίου, Αλεξανδρουπόλεως, Διδυμοτείχου και Ορεστιάδος, Ιωαννίνων, Χαλκίδος, Κιλκισίου, Πρεβέζης, Αρτης, Ελασσώνος, Μαντινείας, Σύρου, Λευκάδος, Λήμνου, Θεσσαλιώτιδος, Σφακίων και στην Καλλονή της Λέσβου.

«Αυτές τις ημέρες ο νους μας στρέφεται αγαπητικά στους συνανθρώπους μας. Με λόγια και έργα αγάπης προσπαθούμε να σταθούμε δίπλα τους στις χαρές και τις επιτυχίες τους, προπάντων, όμως, στις λύπες, στις αποτυχίες, στις ελλείψεις και στις ανάγκες τους, γνωρίζοντας αυτό που είπε ο Χριστός “Έφ’ όσον εποιήσατε ενί τούτων των αδελφών μου των ελαχίστων, εμοί εποιήσατε”», δήλωσε ο κ. Δήμτσας και ευχαρίστησε όλους όσοι στηρίζουν την προσπάθεια του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερωνύμου.