Η Λαμία σε έναν άσχημο αγωνιστικό χώρο -επικίνδυνο και για τους ποδοσφαιριστές- και με χιονόπτωση σε όλη τη διάρκεια του ματς, επικράτησε 4-1 του Παναθηναϊκού και έχει προβάδισμα για την πρόκριση στην προημιτελική φάση του Κυπέλλου.

«Ξέραμε ότι δεν θα γίνει ο αγώνας, τελικά έγινε. Σε έναν τέτοιο αγωνιστικό χώρο ξέραμε ότι θα γίνουν λάθη. Απλά, η μία ομάδα έβαζε τα γκολ, ενώ η άλλη τα έχανε. Δεν ξεχνάμε το Κύπελλο, υπάρχει και η ρεβάνς», σχολίασε ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Μαρίνος Ουζουνίδης.

«Σε ένα τέτοιο γήπεδο παίζει ρόλο και η τύχη και εμείς σταθήκαμε τυχεροί», είπε ο Μπάμπης Τεννές «Προηγηθήκαμε νωρίς, βάλαμε δύναμη στο παιχνίδι και πετύχαμε μία σπουδαία νίκη, κόντρα σε έναν μεγάλο αντίπαλο όπως είναι ο Παναθηναϊκός».

Ο Πίτι ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής και με δύο γκολ στο 5′ και στο 45′ οδήγησε την ομάδα του στο θρίαμβο. Ενδιάμεσα είχε σκοράρει στο 42′ ο Παντελιάδης.Στο β’ μέρος ο Παναθηναϊκός ανέβασε ρυθμό και σκόραρε στο 54′ με τον Κουρμπέλη, αλλά ο βοηθός το ακύρωσε λανθασμένα ως οφσάιντ. Στο 82′ ο Μολίνς με ωραίο σουτ έξω από την περιοχή, μείωσε σε 3-1. Στο 90’ ο Μπλάζιτς, όμως, διαμόρφωσε το τελικό 4-1.

Λαμία (Μπάμπης Τεννές): Μελίσσας, Παντελιάδης, Αναστασόπουλος (70’ Μπλάζιτς), Κουκόλης, Ασίγκμπα, Όμο, Καραγιάννης (56’ Μπουλούλης), Πίτι, Βουό (87’ Πατσαρούχας), Βασιλαντωνόπουλος, Τσούκαλος.

Παναθηναϊκός (Μαρίνος Ουζουνίδης): Διούδης, Κουλιμπαλί, Ινσούα, Κολοβέτσιος, Αυλωνίτης (46’ Δώνης), Κουρμπέλης, Τσανδάρης, Λουντ, Βιγιαφάνιες, Αλτμαν (70’ Μουνιέ), Πίσπας (46’ Μολίνς).