Με τον καλύτερο τρόπο ολοκλήρωσε ο ΠΑΟΚ τις υποχρεώσεις του στη Super League για το 2017, καθώς νίκησε 1-0 τον Πλατανιά στην Κρήτη, στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής. Ετσι και «έπιασε» -έστω και προσωρινά- την ΑΕΚ στην κορυφή της βαθμολογίας. Κι οι δύο περιμένουν το παιχνίδι του Ολυμπιακού (με τον ΠΑΣ Γιάννινα), την Κυριακή.

Το γκολ που χάρισε το «τρίποντο» στον ΠΑΟΚ πέτυχε ο Στέλιος Μαλεζάς στο 56′, μάλιστα είναι το πρώτο του από τον Δεκέμβριο του 2014.

Οι γηπεδούχοι «φωνάζουν» για γκολ που δεν μέτρησε μόλις στο 4ο λεπτό. Σκόρερ ο Γκρζέλτσακ, ο οποίος έφυγε από κανονική θέση, με τον βοηθό να δίνει οφσάιντ! Πιο μπροστά, ωστόσο, ήταν τρεις συμπαίκτες του Πολωνού επιθετικού, που δεν έκαναν κίνηση προς την μπάλα, κατά συνέπεια, το γκολ έπρεπε να μετρήσει.

Πλατανιάς (Εμάνουελ Ρόκα): Κοκκαλάς, Βάντερσον, Αγγελόπουλος (Στανισαβλιεβιτς 69′), Παπανικολάου (Στόϊτσεφ 84′), Καρυπίδης. Ντεβέσα, Δημούτσος, Ουές, Γκρζέλτσακ, Ντικαμονά, Στάμου (Πατράλης 81′)

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Πασχαλάκης, Μάτος, Βαρέλα, Μαουρίσιο (Τσίμιροτ 64′), Κάμπος (Μπίσεσβαρ 72′), Μαλεζάς, Κρέσπο, Λημνιός, Κουλούρης, Πέλκας, Κάνιας (Σάκχοφ 85′)