Ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς, θα απουσιάσει από το ματς του Σαββάτου στην Ξάνθη, καθώς τραυματίστηκε στην προπόνηση της Παρασκευής.

«Ο Πρίγιοβιτς τραυματίστηκε δυστυχώς στην προπόνηση. Θα είναι εκτός. Μιλήσαμε, θα κάνει μαγνητική, υπάρχει οξύς πόνος αυτή τη στιγμή κι ελπίζουμε ότι δεν θα είναι κάτι που θα τον κρατήσει για πολύ εκτός ομάδας» ανέφερε ο Ραζβάν Λουτσέσκου, στην τηλεόραση της NOVA.

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, αποκάλυψε επίσης ότι δεν υπολογίζει πια στις υπηρεσίες του Μαρίν Λέοβατς καθώς σε συνάντηση που είχαν, του δήλωσε ότι δεν μπορεί να αντέξει στην πίεση που ασκείται για την κατάκτηση του τίτλου.

«Ο Λέοβατς επέστρεψε τραυματίας από το ματς της Εθνικής του. Μετά το παιχνίδι με τον Ατρόμητο είχαμε μία κουβέντα στο γραφείο μου, όπου μου είπε ότι υπάρχει μία πίεση που δεν μπορεί να τη διαχειριστεί αυτή τη στιγμή. Έτσι αποφασίσαμε να μείνει εκτός»,ανέφερε ο Ρουμάνος τεχνικός.

Επίσης εκτός ομάδας θα είναι και ο Τζάλμα Κάμπος που δεν ξεπέρασε τον τραυματισμό του από το παιχνίδι με τον Πανιώνιο.Ο Λέοβατς θα παραμείνει προπονούμενος ως τον Ιανουάριο και μετά ή θα μεταγραφεί ή θα λυθεί κοινή συναινέσει η συνεργασία του.Τέλος θέμα δημιουργήθηκε και με τον Κάρλος Ζαμπράνο, ο οποίος τέθηκε εκτός αποστολής λόγω απόφασης του προπονητή για την αγωνιστική συμπεριφορά του.

Επίσης στην κατηγορία των μακροχρόνια απόντων είναι ο Ντοριάν Λεβέκ, που ήδη βρίσκεται στην Γαλλία όπου συμπατριώτες του γιατροί τον εξέτασαν και διαπίστωσαν ότι κάποιοι παλαιότεροι τραυματισμοί του άφησαν ουλώδη ιστό στον τετρακέφαλο. Ετσι αποφασίστηκε να χειρουργηθεί ώστε να καθαριστεί το διαδοχικό αυτό τραύμα και να μείνει εκτός για τρεις μήνες τουλάχιστον.

Η αποστολή για το ματς με την Ξάνθη: Ρέι, Πασχαλάκης, Μάτος, Δεληγιαννίδης, Μαλεζάς, Κρέσπο, Βαρέλα, Μαουρίσιο, Σάκχοφ, Κάνιας, Τσίμιροτ, Πέλκας, Μπίσεσβαρ, Λημνιός, Βιεϊρίνια, Ελ Καντουρί, Μακ, Κουλούρης.