Ο προπονητής της Σεβίλης, Εντουάρντο Μπερίσο, θα υποβληθεί την Τρίτη σε εγχείριση για καρκίνο του προστάτη και σύμφωνα με ανακοίνωση του συλλόγου της Ανδαλουσίας, προσωρινά θα τον αντικαταστήσει στον πάγκο της ομάδας ο βοηθός του, Ερνέστο Μαρκούτσι.

«Ο Εντουάρντο Μπερίσο θα εγχειριστεί την Τρίτη το απόγευμα για τον καρκίνο του προστάτη που διαγνώστηκε πριν από λίγες ημέρες. Η επιστροφή του Αργεντινού τεχνικού στον πάγκο της Σεβίλης θα εξαρτηθεί από την εξέλιξη της επέμβασης, αλλά και από την πορεία της αποθεραπείας του.

Ο σύλλογος είναι πεπεισμένος ότι η επιστροφή του μπορεί να πραγματοποιηθεί το συντομότερο δυνατόν. Μέχρι τότε ο βοηθός του Ερνέστο Μαρκούτσι θα έχει την ευθύνη της τεχνικής ηγεσίας», αναφέρει η ανακοίνωση της Σεβίλης.

Στο αγωνιστικό πρόγραμμα της Σεβίλης υπάρχει αρχικά ένα εύκολο ματς για το κύπελλο (Τετάρτη) κατά της Καρταχένα, αλλά ακολουθεί ένας αγωνιστικός Γολγοθάς, αφού το Σάββατο για το πρωτάθλημα θα παίξει με την Κορούνια, στις 6 Δεκεμβρίου θα μεταβεί στη Σλοβενία για το παιχνίδι του Champions League με την Μάριμπορ, ενώ τρεις ημέρες αργότερα (9/12) θα αγωνιστεί στο «Μπερναμπέου» με την Ρεάλ Μαδρίτης.