Θέσεις γιατρών και νοσηλευτών ζητούν σε Γερμανία, Μεγάλη Βρετανία και Σαουδική Αραβία, νοσοκομειακές μονάδες και γηροκομεία. Στους προσληφθέντες προσφέρονται υψηλές αποδοχές.

Νοσηλευτές ΑΕΙ ή ΤΕΙ ζητούν άμεσα γηροκομεία στη Βόρεια Γερμανία και συγκεκριμένα στην περιοχή του Αννοβέρου.

Οι υποψήφιοι θα πρέπει να έχουν γνώση αγγλικών επιπέδου Β2, ενώ θα συνεκτιμηθεί η γνώση γερμανικών.

Σε όσους προσληφθούν προσφέρονται μισθός από 1.500 έως 2.00 ευρώ τον μήνα, δωρεάν διατροφή και διαμονή, καθώς και δυνατότητα υπερωριακής απασχόλησης με υψηλές αμοιβές.

Επίσης τους προσφέρονται ετήσια συμβόλαια αλλά και δωρεάν αεροπορικά εισιτήρια.

Βιογραφικά σημειώματα θα γίνονται δεκτά στην ιστοσελίδα jobsallover.eu.

Στη Μεγάλη Βρετανία. Νοσηλευτές/τριες για εργασία σε νοσοκομεία στο NHS και σε nursing homes (γηροκομεία), αναζητά εταιρεία στελέχωσης προσωπικού σε συνεργασία με βρετανικές εταιρείες στον νοσηλευτικό κλάδο.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να έχουν πτυχίο ΑΕΙ ή ΤΕΙ και τουλάχιστον καλή γνώση αγγλικών.

Οσοι προσληφθούν θα εργάζονται 37,5 ώρες εβδομαδιαίως και θα έχουν δυνατότητα υπερωριών με επιπλέον ικανοποιητική αμοιβή. Προσφέρεται μισθός από 27.000 λίρες και πάνω, καθώς και 28 μέρες άδειας ετησίως με αμοιβή. Επίσης τους προσφέρεται συμβόλαιο ετήσιας απασχόλησης με δυνατότητα επέκτασης, ενώ το γραφείο αναλαμβάνει το πακέτο ολοκληρωμένης βοήθειας στη μετεγκατάσταση των ενδιαφερομένων στην Αγγλία.

Επίσης, άμεση εργασία σε nursing –care homes προσφέρεται σε βοηθούς νοσηλευτές. Οι υποψήφιοι θα πρέπει να έχουν γνώση αγγλικών επιπέδου Lower, ενώ θα λαμβάνουν μισθό από 7,05 έως 11,99 ευρώ την ώρα.

Βιογραφικά σημειώματα θα γίνονται δεκτά στην ιστοσελίδα jobsallover.eu.

Στη Σαουδική Αραβία. Σύμβουλοι δερματολόγοι, νευρολόγοι, επείγουσας ιατρικής και νοσοκόμες αναζητά ιδιωτικό νοσοκομείο στο Ριάντ.

Για όλες τις θέσεις οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να έχουν τουλάχιστον πέντε χρόνια επαγγελματική εμπειρία και πολύ καλή γνώση αγγλικών. Για τις θέσεις των συμβούλων προσφέρεται μισθός 11.320 έως 14.723 ευρώ.

Ειδικά για τις θέσεις των νοσοκόμων οι υποψήφιοι θα πρέπει να έχουν τουλάχιστον έναν χρόνο κλινική εμπειρία και πολύ καλή γνώση αγγλικών, ενώ τους προσφέρεται μισθός 679 με 906 ευρώ.

Για όλες τις θέσεις η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων λήγει στις 13 Ιανουαρίου 2018. Βιογραφικά θα γίνονται αποδεκτά στο info@grecruitment.com.