Ο Κάρλος Τέβες είναι έτοιμος να επιστρέψει για τρίτη φορά στην Μπόκα Τζούνιορς. Ο 33χρονος Αργεντινός επιθετικός έχει ήδη αρχίσει τις συζητήσεις με την ομάδα του στην Κίνα, την Σανγκάη Σένχουα. Ετσι, οι πληροφορίες αναφέρουν πως απομένουν κάποιες λεπτομέρειες προκειμένου να ολοκληρωθεί η επιστροφή του στην Αργεντινή.

Ο Τέβες έχει υπογράψει με την κινεζική ομάδα μέχρι τον Δεκέμβριο του 2019, ωστόσο δεν κατάφερε να προσαρμοστεί και γενικά οι εμφανίσεις του δεν ήταν οι αναμενόμενες. Ετσι, η επιστροφή του στο πρωτάθλημα της Αργεντινής αναμένεται να γίνει τον Ιανουάριο.

Αυτή θα είναι η τρίτη φορά που ο Τέβες θα φορέσει τη φανέλα της Μπόκα Τζούνιορς. Η πρώτη ήταν το 2001 έως το 2004, ακολούθησαν δύο χρόνια στην Κορίνθιανς και στη συνέχεια το ταξίδι στην Ευρώπη και η καριέρα στην Πρέμιερ Λιγκ, με Γουέστ Χαμ, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Μάντσεστερ Σίτι. Δύο χρόνια φόρεσε τη φανέλα της Γιουβέντους και τον Ιούνιο του 2015 επέστρεψε για δεύτερη φορά στην Μπόκα Τζούνιορς στην οποία έμεινε μέχρι τον Δεκέμβριο του 2016. Τότε αποφάσισε να μετακομίσει στην Κίνα υπογράφοντας συμβόλαιο με την Σανγκάη Σένχουα έναντι 41 εκατ δολλαρίων ετησίως και έγινε ο υψηλότερα αμειβόμενος ποδοσφαιριστής στον κόσμο. Τλωρα, ετοιμάζεται για την τρίτη επιστροφή του στην Μπόκα Τζούνιορς.