Ο 16χρονος ακραίος του Παναθηναϊκού, Xαράλαμπος Ανδρεόπουλος, αναδείχτηκε πολυτιμότερος αθλητής (MVP) της 3ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα της Α1 Ανδρών και θα μείνει στην Ιστορία ως ο νεαρότερος σε ηλικία βολεϊμπολίστας που το κατόρθωσε. Στη νίκη των «πρασίνων» επί του Ηρακλή με 3-0 στο Μετς, ο Ανδρεόπουλος πήρε 12 πόντους με 10/15 τελειωμένες επιθέσεις, έναν άσο κι έναν πόντο από μπλοκ, ενώ στην υποδοχή ήταν αλάνθαστος σε 16 προσπάθειες και ποσοστό 56% και 25% αποτελεσματικότητα!

Γεννημένος στις 23 Ιανουαρίου 2001, είναι μαθητής της Β΄ Λυκείου και γιός του προπονητή του συλλόγου, Δημήτρη Ανδρεόπουλου. Είναι ο μικρότερος σε ηλικία βολεϊμπολίστας που λαμβάνει τίτλο MVP στην ιστορία της Volley League και ο μικρότερος σε ηλικία αθλητής που αγωνίστηκε ποτέ ως βασικός στην ανδρική ομάδα του Παναθηναϊκού.

Ο νεαρός έκανε ντεμπούτο ως αλλαγή στον αγώνα με την Κύζικο Νέας Περάμου για την 1η αγωνιστική της περιόδου 2016-17, στο Λουτράκι. Στο εφετινό πρωτάθλημα έγινε αλλαγή στον αγώνα της πρεμιέρας με τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης και για πρώτη φορά ξεκίνησε βασικός στη συνάντηση του Αιγινίου με τη Νίκη, για τη 2η αγωνιστική. Ο πρώτος εντός έδρας αγώνας που ξεκίνησε βασικός ήταν με τον Ηρακλή, όπου και αναδείχτηκε MVP.

«Δε νομίζω πως έχω πετύχει ακόμα τίποτα και δεν ήρθε η ώρα για να κάνω αφιερώσεις. Έχω πολύ δρόμο μπροστά μου και έχω πολλά να μάθω. Ευχαριστώ τους συμπαίκτες μου» δήλωσε ο 16χρονος φέρελπις ακραίος στην ιστοσελίδα της Λίγκας.

Από την πλευρά του, ο πατέρας και προπονητής του σχολίασε ότι «θα κάνει πρωταθλητισμό εφόσον είναι άριστος μαθητής και προλαβαίνει να είναι εντάξει στις υποχρεώσεις του. Μέχρι στιγμής τα καταφέρνει, αλλά έχει να μάθει πολλά ακόμα. Είναι θετικό που βλέπουμε νέα παιδιά να πρωταγωνιστούν στις περισσότερες ομάδες της κατηγορίας. Είναι κίνητρο για τους νέους και νότα αισιοδοξίας για το άθλημα».