Ασταμάτηση δείχνει η Μάντσεστερ Σίτι η οποία ξεπέρασε και το εμπόδιο της Άρσεναλ την οποία νίκησε 3-1 για την 11η αγωνιστική της Premier League και συνεχίζει να βρίσκεται στην κορυφή της κατάταξης με 31 βαθμούς. Τα τέρματα της νικήτριας σημείωσαν οι Ντε Μπρούιν (19΄), Αγουέρο (50΄-πέν.) και Ζεσούς (74΄), ενώ για την Άρσεναλ σκόραρε ο Λακαζέτ (65΄). Ετσι, ξέφυγε με διαφορά οκτώ βαθμών από Γιουνάιτεντ και Τότεναμ (31-23).

Η Τσέλσι ήταν νικήτρια στο Λονδίνο με 1-0 επί της Μάντσεστερ Γιουνάτεντ σε ένα από τα μεγάλα παιχνίδια της 11ης αγωνιστικής του αγγλικού πρωταθλήματος. Σκόρερ του μοναδικού τέρματος της αναμέτρησης ο Μοράτα στο 55΄, με το οποίο έδωσε την ευκαιρια στην Τσέλσι να ανεβεί στην 4η θέση της Premier League, έναν βαθμό πίσω από τις Γιουνάιτεντ και Τότεναμ που βρίσκονται στην 2η θέση.

Στο μεταξύ, με μεγάλη δυσκολία η Τότεναμ κατάφερε να ξεπεράσει το εμπόδιο της ουραγού στη βαθμολογία Κρίσταλ Πάλας και να τη νικήσει 1-0. Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης πέτυχε ο Σον Χιουνγκ-Μιν στο 64΄.