Με… σύμμαχο την τύχη, η Άϊντραχτ Φρανκφούρτης επιβλήθηκε με 2-1 επί της Βέρντερ Βρέμης στο ματς με το οποίο άνοιξε η «αυλαία» της 11ης αγωνιστικής της Bundesliga. Οι γηπεδούχοι έμειναν για 5ο ματς αήττητοι, απέναντι στη Βέρντερ που δεν έχει «γευτεί» την χαρά της νίκης για 14 συνεχόμενα ματς πρωταθλήματος, ενώ κατάφερε να σκοράρει για πρώτη φορά μετά από 5 αγώνες.

Η Αϊντραχτ είχε προηγηθεί με τον Ρέμπιτς (17′), η Βέρντερ ισοφάρισε με τον Μόισαντερ (25′) και το γκολ της νίκης για τους γηπεδούχους σημείωσε ο Χάλερ στο 89′.

ΙΣΠΑΝΙΑ: Ισόπαλο 2-2 τέλειωσε το ματς στο στο «Μπενίτο Βιγιαμαρίν», ανάμεσα σε Μπέτις και Χετάφε(68΄ Σανάμπρια, 87΄ Μπουντερούζ – 18΄ Μπεργκάρα, 34΄ Πορτίγιο).

ΓΑΛΛΙΑ: Το αυτογκόλ του Τουλαλάν (12′) έκρινε την αναμέτρηση στο «Ροαζόν Παρκ» με την γηπεδούχο Ρεν να παίρνει το «τρίποντο» απέναντι στην Μπορντό, στο ματς που άνοιξε την «αυλαία» της 12ης αγωνιστικής στη Ligue 1. Για τους «γιρονδίνους» το αρνητικό σερί των τελευταίων αγώνων συνεχίζεται, καθώς συμπλήρωσαν πέντε χωρίς νίκη.