Με τον Λούκα Ντόντσιτς να ανεβάζει στροφές στο δεύτερο ημίχρονο και να δίνει συνέχεια στις εντυπωσιακές εμφανίσεις του, η Ρεάλ Μαδρίτης πέρασε νικηφόρα από το Κάουνας, απέναντι στην Ζαλγκίρις (2-2), και με το τελικό 87-66 παρέμεινε αήττητη στην κορυφή της κατάταξης, «αγκαλιά» με τον Ολυμπιακό. Ο Σλοβένος έμεινε στο παρκέ για 28 λεπτά σημειώνοντας 28 πόντους (career high), με 5/7 δίποντα, 4/6 τρίποντα και 6/6 βολές, 9 ριμπάουντ, 4 ασίστ και 3 λάθη.

Στο Βελιγράδι, με ανατροπή στο δεύτερο ημίχρονο ο Ερυθρός Αστέρας έκαμψε την αντίσταση της Μακάμπι Τελ Αβίβ με 87-84 και πλέον οι δύο ομάδες έχουν το ίδιο ρεκόρ στην εφετινή Euroleague (2-2). Πρωταγωνιστές των Σέρβων, ο Τέιλορ Ρότσεστι με 22 πόντους και ο γνώριμος μας από τη «θητεία» του στον Παναθηναϊκό, Τζέιμς Φελντέιν, ο οποίος τελείωσε την αναμέτρηση με 19 πόντους (ισοφάρισε το ρεκόρ πόντων του), 8 ασίστ (career high) και 4 κλεψίματα (career high).

Τέλος, η Αρμάνι κατάφερε στο Μιλάνο να σπάσει το… ρόδι στη φετινή διοργάνωση (1-3) και με το τελικό 78-74 επί της Μπαρτσελόνα, υποχρέωσε τους Καταλανούς στην τρίτη διαδοχική ήττα τους (1-3).