Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς μετρά αντίστροφα για την επιστροφή στους αγωνιστικούς χώρους, μετά την ρήξη χιαστών που υπέστη, τραυματισμός που τον κράτησε αρκετούς μήνες εκτός δράσης. Ο Σουηδός επιθετικός ανυπομονεί να φορέσει και πάλι τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, και μιλώντας στο«Sky Sports», οριοθέτησε τους στόχους του για το άμεσο μέλλον:

«Είπα πως επιστρέφω για να τελειώσω αυτό που άρχισα. Αν και πέρυσι κατακτήσαμε τρεις τίτλους, δεν ήταν αυτό που ήλπιζα. Ο στόχος είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος. Ο,τι άρχισα να κτίζω πέρυσι, θα το τελειώσω εφέτος».

Οσον αφορά στον -σοβαρό- τραυματισμό του, ο Ιμπραΐμοβιτς επεσήμανε: «Δεν είχα ποτέ στο παρελθόν τόσο σοβαρό τραυματισμό. Και όλοι έλεγαν «τελείωσε» και «είναι πολύ μεγάλος». Αυτό είναι κάτι που μου έδωσε επιπλέον κίνητρο. Μου έδωσε την ευκαιρία να θέσω νέο στόχο. Ηθελα να δω μέχρι που μπορώ να φτάσω με το σώμα μου. Ο τραυματισμός αυτός, έκανε τα πράγματα πιο εύκολα για εμένα. Απέκτησα έναν σκοπό. Να επιστρέψω και να ξαναπαίξω ποδόσφαιρο. Θα φύγω από τα γήπεδα με τον τρόπο που θα επιλέξω εγώ. Ακόμη κι εάν χρειασθεί να περπατήσω στο νερό, θα το κάνω»…