Διευθυντικά στελέχη, βοηθούς κουζίνας και υπαλλήλους εξυπηρέτησης πολιτών για εργασία στην Κύπρο αναζητά η εταιρεία Burger King.

Η εταιρεία για τη θέση των διευθυντικών στελεχών αναζητά άτομο με τρία χρόνια εμπειρίας σε διευθυντική θέση στη διαχείριση εστιατορίου ταχείας εξυπηρέτησης, άριστη γνώση της ελληνικής και της αγγλικής γλώσσας και εμπειρία στη διαχείριση μεγάλων ομάδων προσωπικού.

Η εταιρεία προσφέρει ανταγωνιστικό μηνιαίο μισθό, αεροπορικό εισιτήριο για Κύπρο και δωρεάν διαμονή στην Κύπρο, ιατροφαρμακευτική περίθαλψη και εκπτώσεις σε όλα τα εστιατόρια του ομίλου. Επίσης δίνει οικονομική βοήθεια σε όσους προσληφθούν για τη μετεγκατάσταση στην Κύπρο.

Για τις συγκεκριμένες θέσεις οι υποψήφιοι μπορούν να στείλουν το βιογραφικό τους σημείωμα στην ηλεκτρονική διεύθυνση careers@burgerking.com.cy.

Για τις θέσεις των βοηθών κουζίνας και της εξυπηρέτησης πολιτών οι ενδιαφερόμενοι απαιτείται να έχουν εμπειρία ένα με δύο χρόνια σε παρόμοια θέση, ενώ γνώση της αγγλικής γλώσσας θα θεωρηθεί πρόσθετο προσόν.

Η εταιρεία θα παρέχει εκπαίδευση με βάση όλα τα πρότυπα της αλυσίδας, πλήρη δημόσια ασφάλιση, δωρεάν διαμονή και αεροπορικό εισιτήριο για την Κύπρο.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να στείλουν το βιογραφικό τους σημείωμα στην ηλεκτρονική διεύθυνση recruitment@burgerking.com.cy.