Στην πόλη Φερράρα της Ιταλίας συνελήφθη ένας από τους αδελφούς του Αχμέντ Χανάτσι, που είχε μαχαιρώσει θανάσιμα δυο γυναίκες πριν από μια εβδομάδα στη Μασσαλία.

Πρόκειται για τον Τυνήσιο Ανις Χανάτσι, 25 χρόνων, ο οποίος κατηγορείται για συμμετοχή σε τρομοκρατική ενέργεια και συνέργεια στη διπλή ανθρωποκτονία που διέπραξε ο αδελφός του.

Για τη σύλληψή του συνεργάσθηκαν οι γαλλικές αρχές (οι οποίες είχαν εκδώσει και το ένταλμα) με την ειδική εισαγγελία κατά της τρομοκρατίας και κατά της μαφίας της Ρώμης.

Ο δράστης της Μασσαλίας, ο οποίος εκτελέσθηκε από αστυνομικούς αμέσως μετά τις δολοφονίες των δυο γυναικών, είχε ζήσει επί οκτώ χρόνια - μέχρι το 2014 - στην πόλη Απρίλια, πενήντα χιλιόμετρα έξω από τη Ρώμη.

Η ιταλίδα πρώην σύζυγός του πρόκειται να ανακριθεί από τους εισαγγελείς μόλις επιστρέψει από το εξωτερικό τις αμέσως επόμενες ημέρες.

Παράλληλα, οι ιταλικές και οι γαλλικές αρχές προσπαθούν να εξακριβώσουν εάν και ένας άλλος αδελφός του Αχμέντ Χανάτσι, ο οποίος ονομάζεται Ανουάρ, μπορεί να διατηρεί διασυνδέσεις με την τρομοκρατία.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από