Σε ηλικία 53 ετών άφησε αιφνίδια την τελευταία πνοή του ο Τσαρλς Αντετοκούνμπο.

Ο πατέρας των Γιάννη, Θανάση, Κώστα και Άλεξ υπέστη ανακοπή καρδιάς, ενώ βρισκόταν στις ΗΠΑ και συγκεκριμένα στο Μιλγουόκι, όπου αγωνίζεται ο Γιάννης. Άδεια πήρε από τον Παναθηναϊκό, ο Θανάσης Αντετοκούνμπο για να ταξιδέψει στην Αμερική.

Ο Τσαρλς Αντετοκούνμπο υπήρξε επαγγελματίας ποδοσφαιριστής της Νιγηρίας στα νεανικά χρόνια του, ενώ το 1991 εγκαταστάθηκε στην Ελλάδα μαζί με τη σύζυγό του, Βερόνικα.

Τα συλλυπητήρια και τη συμπαράστασή της στην οικογένεια Αντετοκούνμπο, εξέφρασε με ανακοίνωση η ομοσπονδία του μπάσκετ:

Η ανακοίνωση:

«Το Δ.Σ. της ΕΟΚ εκφράζει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στα μέλη της οικογένειας Αντετοκούνμπο, για την αιφνίδια μεγάλη απώλεια του πατέρα Τσαρλς.

Η σύζυγος Βερόνικα και τα πέντε παιδιά, μεταξύ των οποίων τρεις διεθνείς αθλητές με τις Εθνικές ομάδες μπάσκετ της χώρας μας, ο Γιάννης, ο Θανάσης και ο Κώστας, βιώνουν τις πιο δύσκολες στιγμές που υπάρχουν για τους ανθρώπους, με την απώλεια συγγενικών τους προσώπων.

Οι σκέψεις μας είναι μαζί τους».

***Θλίψη για την ξαφνική απώλεια του Τσαρλς Αντετοκούνμπο εξέφρασε με συλλυπητήρια ανακοίνωση η ΚΑΕ Παναθηναϊκός.

Η ανακοίνωση:

«Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods εκφράζει τη βαθύτατη θλίψη και τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στην οικογένεια Αντετοκούνμπο για τον ξαφνικό χαμό του Τσαρλς Αντετοκούνμπο. Σύσσωμη η οικογένεια του Παναθηναϊκού είναι δίπλα στον Θανάση και στους οικείους του σε αυτές τις δύσκολες ώρες».

***Η ομάδα του Γιάννη οι ΜΙλγουώκι Μπακς εξέφρασαν τη θλίψη τους για τον χαμό του 53χρονου Τσαρλς και σημείωσαν πως όλοι στον οργανισμό βρίσκονται στο πλευρό του Έλληνα φόργουορντ και της οικογένειάς του.

«Η οικογένεια των Μπακς είναι συντετριμμένη για τον ξαφνικό θάνατο του πατέρα του Γιάννη Αντετοκούνμπο, Τσαρλς. Ο οργανισμός, οι συμπαίκτες και οι προπονητές του είναι στο πλευρό του Γιάννη και της οικογένειάς του αυτές τις δύσκολες στιγμές. Ο Τσαρλς ήταν σημαντικό κομμάτι του οργανισμού των Μπακς και θα λείψει σε όλους μας. Εκ μέρους της ιδιοκτησίας, εκφράζουμε τα συλλυπητήρια μας και προσευχόμαστε για τον Γιάννη και την οικογένειά του».