Ο ΠΑΟΚ έπαιξε με τη φωτιά, δεν κατόρθωσε να «κλειδώσει» τον αγώνα στη Λάρισα και τελικά «κάηκε». Το ματς Λάρισα-ΠΑΟΚ τέλειωσε ισόπαλο 1-1, καθώς ο Κριζμάν στο 89΄ ισοφάρισε το γκολ του Μάτος, με το οποίο είχαν πάρει προβάδισμα οι φιλοξενούμενοι από το 44ο λεπτό.

Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου κυριάρχησε στη μεγαλύτερη διάρκεια του ματς, αλλά δεν αναζήτηση ένα γκολ για να «καθαρίσει» το ματς, με αποτέλεσμα στο τέλος να το πληρώσει, καθώς ο Κρίσμαν σκόραρε για την ισοφάριση.

Ο διαιτητής Κατσικογιάννης επέτρεψε το σκληρό παιχνίδι, ο ΠΑΟΚ διαμαρτύρεται για πέναλτι στον Μάτος στο 68′, ενώ στο 87′ ο βοηθός Δημητριάδης υπέδειξε την απ’΄ευθείας κόκκινη στον Κουλούρη για χτύπημα σε παίκτη τη ςΛάρισας.

ΑΕΛ (Ηλίας Φυντάνης): Μπόζοβιτς, Ρέντζας, Ζίζιτς, Γιοβάνοβιτς (24’ Φάρκας), Γουάλας, Αγκάνοβιτς, Αντονί, Ντέλετιτς, Λεοζίνιο (76’ Περόνε), Κρίζμαν, Ναζλίδης (84’ Μασούρας).

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Ρέι, Μάτος, Σαμπράνο, Βαρέλα, Λέοβατς, Τσίμιροτ, Μαουρίσιο, Βιεϊρίνια (85’ Μακ) , Ελ Καντουρί, Πέλκας (63’ Σάχοφ), Πρίγιοβιτς (71’ Κουλούρης)