Ο Ζινεντίν Ζιντάν αποκάλυψε την Τρίτη ότι έχει ανανεώσει το συμβόλαιό του με τη Ρεάλ Μαδρίτης, μολονότι οι πρωταθλητές Ισπανίας δεν έχουν ανακοινώσει επίσημα τη συμφωνία με τον Γάλλο τεχνικό.

Η «βασίλισσα» έχει ανανεώσει τα συμβόλαια διαφόρων παικτών τις τελευταίες εβδομάδες και ο «Ζιζού» δήλωσε σε συνέντευξη Τύπου ότι έχει κι αυτός επεκτείνει τη συνεργασία του με το σύλλογο, η οποία επρόκειτο να λήξει στο τέλος της τρέχουσας σεζόν.

«Σε ό,τι αφορά την ανανέωση, έχει ήδη γίνει, αλλά αυτό δεν σημαίνει κάτι» τόνισε χαρακτηριστικά ο Ζιντάν και πρόσθεσε: «Με νοιάζει η καθημερινή διαχείριση της ομάδας και δεν κοιτάζω πιο μακριά, αυτό είναι περίπλοκο».

Ο 45χρονος Γάλλος ανέλαβε τον Ιανουάριο του 2016 τα «ηνία» της Ρεάλ, αντικαθιστώντας τον Ράφα Μπενίτεθ, και την οδήγησε στην κατάκτηση δύο διαδοχικών Champions League και του πρώτου πρωταθλήματος Ισπανίας μετά το 2012.

Με τον Ζιντάν οι «μερένχες» πανηγύρισαν επίσης δύο ευρωπαϊκά Σούπερ Καπ, ένα παγκόσμιο κύπελλο συλλόγων και ένα σούπερ καπ Ισπανίας.