Το αδιέξοδο στις συζητήσεις του Γιάννη Αλαφούζου με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο διατηρεί τον Παναθηναϊκό και στο αδιέξοδο που έχει οικονομικά και διοικητικά βρεθεί το τελευταίο διάστημα και οδηγεί τους Πράσινους στη διάλυση!

«Η διαφορά είναι πολύ μεγαλύτερη των 10 εκατ. ευρώ. Υπάρχουν και τα 17 εκατ. ευρώ που θέλει να τα αναλάβει το PAO Foundation» διευκρίνισε χθες ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος σε φίλαθλο του Παναθηναϊκού που επικοινώνησε μαζί του μέσω Instagram. Η απάντηση του Γιαννακόπουλου οδηγεί στην ερμηνεία ότι οι υποχρεώσεις της ΠΑΕ για την τρέχουσα σεζόν αποτελούν την αιτία για τη διαφοροποίηση στο ποσό του χρέους που εμφανίζεται να βαραίνει τους Πράσινους. Οι αρχικοί υπολογισμοί έφθαναν το ποσό κοντά στα 12 εκατ. ευρώ, αλλά ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος υποστήριξε πως είναι 17 εκατ. Το πρόβλημα διογκώνεται καθώς τα έσοδα από τη φετινή σεζόν –με την ομάδα να έχει τεθεί νοκάουτ από την Ευρώπη –είναι πενιχρά και, όπως λέγεται, η ΠΑΕ έχει προεισπράξει τα τηλεοπτικά δικαιώματα των επόμενων δύο σεζόν!

Το ποσό που προκαλεί το χάσμα μεταξύ των δύο πλευρών είναι μεγάλο, ωστόσο ακόμη μεγαλύτερα είναι τα ποσά που έχουν πέσει στο τραπέζι από τις δύο πλευρές προκειμένου να επέλθει η συμφωνία! Το πρώτο σκέλος προκαλεί απαισιοδοξία, το δεύτερο διατηρεί ζωντανές τις ελπίδες για επαναπροσέγγιση των δύο πλευρών και εξεύρεση λύσης, καθώς άλλωστε ο κίνδυνος ο Παναθηναϊκός να βαρέσει κανόνι είναι πλέον ορατός.