Οι κρίσιμες συζητήσεις για την αλλαγή σελίδας στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός και γενικότερα στον πράσινο σύλλογο θα αρχίσουν τελικά απόψε! Το αρχικό ραντεβού του Γιάννη Αλαφούζου με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο επισπεύθηκε καθώς, αντί να γίνει την ερχόμενη εβδομάδα, μετατέθηκε για το βράδυ.

Κατόπιν πρωτοβουλίας του προέδρου της ΠΑΕ, οι δύο παράγοντες του Παναθηναϊκού θα καθήσουν, μετά τον αγώνα προετοιμασίας της ομάδας του Τσάβι Πασκουάλ με την Ούνιξ Καζάν σήμερα στο ΟΑΚΑ (19.00), στο ίδιο τραπέζι και ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος θα ενημερώσει τον Γιάννη Αλαφούζο για την ιδέα του σχετικά με το πρόγραμμα PAO Foundation. Στην κουβέντα προφανώς θα αναφερθούν τα ονόματα εκείνων που έχουν αποδεχτεί να ενισχύσουν οικονομικά τον Παναθηναϊκό, τα ποσά που έχουν δεσμευτεί ότι θα δώσουν και φυσικά θα γίνει συζήτηση για τα χρέη της ΠΑΕ, που ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος διευκρίνισε προχθές ότι είναι προαπαιτούμενο να τα αναλάβει ο Γιάννης Αλαφούζος.

Σύμφωνα με όσα διέρρευσαν χθες, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος δεσμεύεται για την καταβολή 10 εκατ. ευρώ ετησίως, κάτι που σημαίνει ότι εφόσον πρόκειται για ένα πρόγραμμα που χρειάζεται βάθος χρόνου 5 ετών για να εφαρμοστεί, το ποσό που θα βάλει θα είναι περί τα 50 εκατ. ευρώ. Οπως και να έχει, το δεδομένο είναι οι εξελίξεις τρέχουν και ότι σύντομα θα έχουν αποτελέσματα.

ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΕΤΑΚΗΣ