Ο Μαρίνος Ουζουνίδης έκανε τον απολογισμό της προετοιμασίας του Παναθηναϊκού και αναφέρθηκε σε όλα τα θέματα που αφορούν την ομάδα. 

Αναλυτικά οι δηλώσεις του: 

Για τις προσθήκες που χρειάζεται και πως θα κινηθεί στην επιλογή των παικτών:
«Χρειαζόμαστε και επιθετικό και ακόμα έναν εξτρέμ και προσπαθούμε να βρούμε εναλλακτικές λύσεις και στα άκρα της άμυνας. Είναι από τις θέσεις που χρειαζόμαστε. Βέβαια, θέλουμε ενίσχυση κυρίως μπροστά. Αλλά  δεν είναι εύκολο να κάνεις μία τέτοια επιλογή. Προσπαθούμε να βρούμε την καλύτερη δυνατή και στο στυλ που θα ταιριάξουν όλοι οι παίκτες. Δεν μας νοιάζει να είναι το μεγάλο όνομα, αυτό που μας ενδιαφέρει είναι να συμπληρώνει τους υπόλοιπους, μαζί με τον Λουτσιάνο και τον Καμπέσας. Γενικά, πως θα ταιριάξει ο καθένας με το γκρουπ. Ο κόσμος μπορεί να θέλει ονόματα, αλλά εμένα με ενδιαφέρει να φτιάξω μια καλή ομάδα. Και για να γίνει αυτό, πρέπει ο κάθε παίκτης να έχει διαφορετικά στοιχεία από τον άλλο, ώστε να παρουσιάσουμε ένα πολύ καλό σύνολο »
Για την παρουσία του Άλτμαν στην προετοιμασία:
« Σας είπα ότι για να γίνουν αυτές οι επιλογές, δεν έχω αμφιβολία για τις δυνατότητες των παικτών. Ο Άλτμαν πάλι καλά που έπαιξε έτσι, γιατί να σας πω την αλήθεια, περίμενα ότι θα ήταν πολύ πιο κουρασμένος από τα προηγούμενα παιχνίδια. Έχει έρθει δύο εβδομάδες στην ομάδα και έχει παίξει τρία παιχνίδια. Όπως καταλαβαίνετε, δεν είναι εύκολο. Ξέρω τι ποιότητα έχει και μόλις προπονηθεί περισσότερο, θα γίνει πολύ πιο γρήγορος. Είναι ένα παιδί που έχει προσόντα και μακάρι να έχει την υπομονή και την εξυπνάδα να ακούσει και να μάθει».
Για το αν έμεινε ικανοποιημένος από τους παίκτες στα φιλικά παιχνίδια:
« Πολλές φορές λέμε να δούμε πράγματα, αλλά επειδή τα παιχνίδια είναι κοντά, αυτό που σε ενδιαφέρει είναι να μην αποκτάς προβλήματα. Από εκεί και πέρα, πήραν ευκαιρίες πολλά παιδιά για να παίξουν και να πάρουν εμπειρίες. Για τον κόσμο μπορεί να σημαίνει πράγματα, αλλά για μένα όχι τόσο. Ξέρω τις δυνατότητες των παικτών, το ρόστερ δεν έχει αλλάξει σε τόσο μεγάλο βαθμό. Όταν θα έρθουν και οι νέοι παίκτες, τότε θα μπορούμε να πούμε περισσότερα πράγματα. Τους παίκτες που έχω, τους ξέρω και γνωρίζω ότι μπορούμε να έχουμε ένα καλό σύνολο και αυτό βλέπουμε στα παιχνίδια».
Για την απόδοση των νεαρών παικτών:
«Οι μικροί έχουν στοιχεία, το έχουμε πει. Από αυτούς εξαρτάται. Αν έχουν μυαλό και εξυπνάδα, θα μπορέσουν να γίνουν καλύτεροι παίκτες».
.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από