Με πρωταγωνιστή τον Σαμέντ Γεσίλ ο οποίος πέτυχε δύο γκολ ο Πανιώνιος έκανε το πρώτο βήμα για την πρόκριση στον τρίτο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ.

Ο Πανιώνιος νίκησε στη Νέα Σμύρνη 2-0 τη Σλοβένικη Γκόριτσα στο πρώτο ματς του 2ου προκριματικού γύρου με τον 23χρονο Γερμανό επιθετικό να σκοράρει στο 12′ και το 47′. Η ομάδα του Μιχάλη Γρηγορίου έπαιξε πολύ καλό ποδόσφαιρο και είχε τον έλεγχο σε όλη τη διάρκεια του ματς. Μάλιστα θα μπορούσε να έχει ακόμα μεγαλύτερο σκορ, καθώς ο 21χρονος τερματοφύλακας της Γκόριτσα Γκρέγκα Σορτσάν είχε εξαιρετικές επεμβάσεις. Η σλοβένικη ομάδα αγωνίστηκε σε όλο το β’ μέρος με δέκα παίκτες καθώς στο 45′ αποβλήθηκε ο Κάφσιτς, ο οποίος ανέτρεψε λίγο έξω από την περιοχή τον Γεσίλ.

Ο Σορτσάν εξουδετέρωσε σουτ του Μασούρα στο 22′ και 35′ , κεφαλιά του Μπανανά (39′), αλλά και εκτέλεση φάουλ του Μασούντ (68′). Η μοναδική καλή στιγμή της Γκόριτσα ήταν η εκτέλεση φάουλ του Τσέρτσε που εξουδετέρωσε ο Κότνικ (60′).

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Κότνικ, Χατζισαφί, Οικονόμου, Μπανανά, Βλάχος, Κόρμπος, Σαββίδης, Λάμπρου (90’+2’ Σαραμαντάς), Μασούντ (78’ Ντουρμισάι), Μασούρας, Γεσίλ (82’ Ταπόκο).

ΓΚΟΡΙΤΣΑ: Σορτσάν, Κελτσέρ, Γκρέγκοριτς, Κάπιτς, Φιλίποβιτς (46’ Τσουρκ), Κόλεντς (46’ Μάρινιτς), Γκρούντινα, Οσούγι, Ζιγκόν, Κάβσιτς, Γιογκάν.