Ενα ένα αποχωρούν τα βαρίδια από τον προϋπολογισμό του Παναθηναϊκού για το μπάτζετ της νέας σεζόν. Χθες το βράδυ επήλθε οριστική συμφωνία για τη μεταγραφή του Αμπντούλ Ατζαγκούν στη βελγική Κορτράικ του Γιάννη Αναστασίου, ενώ στα σκαριά βρίσκεται και η μετακίνηση του Μουμπάρακ Γουακάσο στην Αλαβές. Αμφότεροι δεν υπολογίζονταν από τον προπονητή Μαρίνο Ουζουνίδη, γι’ αυτό και δεν συμμετείχαν στην προετοιμασία της ομάδας. Το Τριφύλλι θα διατηρήσει και για τους δύο αφρικανούς άσους ποσοστό μεταπώλησης ύψους 25%, ενώ συνολικά θα εξοικονομήσει από την αποχώρησή τους περί τα 1,75 εκατ. ευρώ (συμπεριλαμβανομένης της Εφορίας)!

Χωρίς τον Ολιβιέ Μπουμάλ και τον Παναγιώτη Βλαχοδήμο, οι οποίοι έχουν συμφωνήσει να αποχωρήσουν, αλλά με παρόντες τους έτερους «κομμένους» Τελάντερ, Βέμερ, Ρινάλντι, αναχωρεί σήμερα με προορισμό το Τέχελεν της Ολλανδίας η αποστολή του Παναθηναϊκού. Την 25άδα των Πρασίνων απαρτίζουν οι: Οδ. Βλαχοδήμος, Στιλ, Κότσαρης – Μολέντο, Κουτρουμπής, Κουλιμπαλί, Χουλτ, Κολοβέτσιος, Ευαγγέλου, Τελάντερ, Βέμερ – Ζέκα, Κουρμπέλης, Βιγιαφάνιες, Λουντ, Αλτμαν, Χατζηβογιάνης, Χρ. Δώνης, Στάικος, Μπουζούκης, Εμμανουηλίδης, Ρέις – Μολίνς, Πίσπας και Ρινάλντι.

Στο μεταξύ, ο πρώην τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού Νίκος Νταμπίζας έλυσε τη σιωπή του, θέλοντας να διαψεύσει τα δημοσιεύματα που τον ήθελαν να διαπραγματεύεται με τους Πράσινους την επαναπρόσληψή του θέτοντας όρους και προϋποθέσεις. «Με αφορμή τις πρόσφατες αναφορές του γραπτού και ηλεκτρονικού Τύπου που με αφορούν άμεσα θα πρέπει να είναι ξεκάθαρο ένα πράγμα. Δεν έχω κάνει καμία συζήτηση για πιθανή ενασχόλησή μου με την ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Πόσω μάλλον να ζητώ διαβεβαιώσεις για εσωτερικά ζητήματα του συλλόγου» ανέφερε στο facebook ο παλαίμαχος διεθνής αμυντικός.