Πλησιάζει το πρώτο θερινό μεταγραφικό απόκτημα του Παναθηναϊκού. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως οι Πράσινοι έχουν έρθει σε οριστική συμφωνία με τον Δημήτρη Κολοβέτσιο προκειμένου να πλαισιώσει στην αμυντική γραμμή τους έτερους στόπερ Μολέντο, Κουτρουμπή και Ευαγγέλου. Ο 25χρονος λαρισαίος κεντρικός αμυντικός, ο οποίος την τελευταία τριετία αγωνίστηκε με τη φανέλα της ΑΕΚ, δεν θα συνεχίσει την καριέρα του στην Ενωση καθώς, μολονότι δέχθηκε πρόταση ανανέωσης, αναζητεί μια νέα πρόκληση και έναν πιο σημαντικό ρόλο. Αυτά φαίνεται ότι του τα προσφέρουν οι Πράσινοι, παρόλο που η οικονομική προσφορά τους δεν είναι τόσο υψηλή. Ιδιαίτερα σημαντική θεωρείται η παρουσία του τεχνικού διευθυντή Νίκου Λυμπερόπουλου, ο οποίος ήταν εκείνος που προ τριετίας τον είχε φέρει από τον ΠΑΣ Γιάννινα στην ΑΕΚ, αλλά και του προπονητή Μαρίνου Ουζουνίδη, που έχει αποδείξει πως στηρίζει και βελτιώνει τους έλληνες ποδοσφαιριστές.

Επί της ουσίας, ο Κολοβέτσιος θα κληθεί να αντικαταστήσει τον Ράσμους Τελάντερ, ο οποίος έχει προσφέρει λίγα αλλά κοστίζει πολλά, ενώ είναι ιδιαίτερα επιρρεπής και στους τραυματισμούς. Ο δανός στόπερ έχει ήδη ενημερωθεί από την ΠΑΕ πως δεν υπολογίζεται και θα προπονείται σε ξεχωριστό γκρουπ μαζί με τους υπόλοιπους της «μαύρης» λίστας Ουζουνίδη που περιλαμβάνει τους Ρινάλντι, Ρέις, Παναγιώτη Βλαχοδήμο, Χουχούμη, Βέμερ και Μπουμάλ. Ο τελευταίος πάντως φέρεται να συμφώνησε για τη λύση του συμβολαίου που εκπνέει το 2018, εφόσον λάβει άμεσα όσα του οφείλονται από την ΠΑΕ.

Στο μεταξύ, παρελθόν αποτελεί ο Στέφανος Κοτσόλης, ο οποίος διατέλεσε μέλος της ομάδας (σε δύο θητείες) επί μία εικοσαετία. Το συμβόλαιο του βετεράνου γκολκίπερ δεν ανανεώθηκε και το κενό του σε ρόλο τρίτου τερματοφύλακα αναμένεται να αναπληρώσει ο 20χρονος Κωνσταντίνος Κότσαρης, που την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε ως δανεικός στην Ομόνοια.