Τα ισπανικά ΜΜΕ αποθεώνουν τη Ρεάλ Μαδρίτης για τον 12ο τίτλο της το βράδυ του Σαββάτου στο Κάρντιφ, όπου στον τελικό του Champions League συνέτριψε με 4-1 την Γιουβέντους και μεταξύ άλλων την ανακηρύσσουν σε «βασίλισσα της Σύγχρονης Εποχής».

«Κυρίαρχοι του κόσμου» είναι ο βασικός τίτλος της εφημερίδας «Marca» που συνοδεύει με φωτογραφία των παικτών της Ρεάλ να πανηγυρίζουν με το τρόπαιο. «H Ρεάλ Μαδρίτης δίκαια πρωταθλήτρια» γράφει η «SPORT», ενώ η «As» αναφέρει «12 φορές θρύλος». Η «El Mundo Deportivo» γράφει «Ζιντάν Ιστορικό», κάνοντας ειδική αναφορά στην επιτυχία της Ρεάλ και του Γάλλου προπονητή που κατέκτησε το 2ο τρόπαιο με την ομάδα.

Στην Ιταλία η «TUTTOSPORT» έχει τίτλο «Αυτή είναι η Γιουβέντους», παρουσιάζοντας τις εφετινές της επιτυχίες, η «La Gazzetta Sportiva» γράφει «Κατάρα» με τη φωτογραφία του Λουίτζι Μπουφόν να σκουπίζει τα δάκρυά του, ενώ η «Corriere dello Sport» έχει τίτλο «Τι κατάρρευση».

Στη Γαλλία η «L΄Equipe» γράφει «Εξωπραγματική Ρεάλ», ενώ στην Πορτογαλία οι αθλητικές εφημερίδες κυκλοφόρησαν με βασικό θέμα τη νίκη της Ρεάλ και μεγάλες φωτογραφίες του Ρονάλντο. «Άλμα στην Αιωνιότητα» γράφει η «A BOLA» με την φωτογραφία του Ρονάλντο να πανηγυρίζει, ενώ παρόμοιος είναι και ο τίτλος της «Record» που αναφέρει για τον διεθνή επιθετικό: «Αιώνιος».