Μια νέα υπόθεση τυφλής οπαδικής βίας απασχολεί τις αστυνομικές αρχές, καθώς, το βράδυ της Πέμπτης, περίπου 30 άτομα φορώντας κράνη εισέβαλαν στο κατάστημά του διαιτητή, Κώστα Καρυοφύλλη και επιτέθηκαν με λοστούς τόσο στον ίδιο, όσο και σε τρεις υπαλλήλους του, ενώ παράλληλα προκάλεσαν υλικές ζημιές.

Ο ιδιοκτήτης του καταστήματος, αλλά και οι εργαζόμενοι διακομίστηκαν στο νοσοκομείο με ευτυχώς ελαφρά τραύματα, ενώ τόσο η ΓΑΔΑ, όσο και το τμήμα αθλητικής βίας, επιβεβαίωσαν το περιστατικό.

Σύμφωνα με τις Αρχές, η επίθεση έγινε περίπου στις 10:30 το βράδυ στο Περιστέρι (οδός Θηβών), ενώ οι δράστες επέβαιναν σε μηχανάκια με τα οποία στη συνέχεια διέφυγαν.

Ωστόσο, ο ρέφερι του συνδέσμου Πειραιά που πέρυσι είχε υποβιβαστεί από τη Β’ στη Γ’ Εθνική, στις πρώτες του αναφορές τόνισε πως δεν γνώριζε τα κίνητρα των δραστών.

Διέψευσε ο διαιτητής!

Πάντως, μετά από τον «ντόρο» που δημιουργήθηκε στα ΜΜΕ, προέβη σε μια γραπτή δήλωση που προκαλεί ερωτηματικά, αφού στην ουσία… διαψεύδει την επίθεση, που αρχικά ο ίδιος κατήγγειλε στη ΓΑΔΑ:

«Αναγκάζομαι να δείξω τον εαυτό μου για να αντιληφθείτε ότι δεν συνέβη το παραμικρό, ούτε με έδειραν 30 άτομα, όπως γράφηκε και μεταδόθηκε. Αν είχε συμβεί κάτι τέτοιο, αντιλαμβάνεστε δεν θα έβγαζα φωτογραφία για να αντικρούσω τα σενάρια επιστημονικής φαντασίας που κυκλοφόρησαν.

Το μαγαζί μου εξάλλου, που ήταν κλειστό εκείνη την ώρα δεν έχει ζημιές άξιου λόγου», αναφέρει –αρχικά- ο κ.Καρυοφύλλης ο οποίος έστειλε και την ένθετη φωτογραφία στα ΜΜΕ.

«Το ότι έγινε ένα επεισόδιο έξω από το κατάστημά μου δεν έχει να κάνει ούτε μαζί μου, αλλά ούτε έχει σχέση με τη διαιτησία καθώς εγώ απουσίαζα για περίπου ενάμιση χρόνο μετά από μια λεπτή επέμβαση στη μέση που έκανα και επανήλθα πρόσφατα.

Άρα δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δημιουργήθηκε αυτός ο ντόρος. Λυπάμαι και θλίβομαι, γιατί πήγαν να με μπερδέψουν σε μια ιστορία που δημιούργησε η φαντασία τους».