Δεν είναι λίγοι αυτοί που υποστηρίζουν ότι ο τελικός της Ευρωλίγκας την Κυριακή, θα είναι μία αναμέτρηση ανάμεσα στον Βασίλη Σπανούλη και τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς, καθώς οι σχέσεις τους από το 2010 δεν είναι καλές. Ο Σπανούλης όμως, ήταν ξεκάθαρος, τονίζοντας ότι πρόκειται για έναν αγώνα του Ολυμπιακού με την Φενερμπαχτσέ.

«Την Κυριακή αγωνίζεται ο Ολυμπιακός εναντίον Φενερμπαχτσέ και όχι Σπανούλης εναντίον Ομπράντοβιτς. Καμία σχέση… Και εμείς τους ξέρουμε και αυτοί μας ξέρουν. Θα είναι ένα σκληρό και δυνατό παιχνίδι» ανέφερε σχετικά ο αρχηγός των Ερυθρόλευκων.

Επίσης αναφερόμενος στο ματς είπε: «Είναι πολύ σημαντικό επίτευγμα ότι θα αγωνιστώ για 5η φορά σε τελικό. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι και συγκεντρωμένοι, να μείνουμε ήρεμοι και να ελέγξουμε τα συναισθήματά μας. Επίσης, πρέπει να ελέγξουμε το ρυθμό και να κάνουμε τα μικρά πράγματα που είναι απαραίτητα για τη νίκη. Είναι ένα ματς για έναν μεγάλο τίτλο. Η άμυνα θα είναι πολύ σημαντική. Και οι δύο ομάδες ξεκινούν από αυτήν. Μάλλον θα είναι κλειστό ματς και η ομάδα που θα είναι πιο σκληρή πνευματικά, θα είναι πιο κοντά στη νίκη».

Ο Κώστας Παπανικολάου πρόσθεσε: «Μένει ένα παιχνίδι. Είναι αυτό για το οποίο παλεύουμε εδώ και 10 μήνες. Έχουμε μία σπουδαία ευακιρία να κάνουμε ξανά κάτι μεγάλο για τον Ολυμπιακό. Δεν θα είναι εύκολο, αλλά απ’ τη στιγμή που έχουμε την ευκαιρία, πρέπει να τα δώσουμε όλα, να δώσουμε την καρδιά μας, να αφήσουμε στο παρκέ ο, τι έχουμε. Ποτέ δεν ξέρεις αν θα έχεις άλλη ευκαιρία να παίξεις στον τελικό.