Ο Γκονσάλο Ιγκουαΐν, πέτυχε δύο γκολ στο Πριγκιπάτο κόντρα στη Μονακό και η Γιουβέντους ετοιμάζεται να σφραγίσει το εισιτήριο για τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ, στο Κάρντιφ. Η Γηραιά Κυρία νίκησε 2-0 τη Μονακό στον πρώτο ημιτελικό και όλα δείχνουν πως η ρεβάνς στο Τορίνο (την προσεχή Τρίτη) θα αποτελέσει τυπική διαδικασία.

Η ομάδα του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι έδειξε για ακόμα μία φορά πως ξέρει να αμύνεται με ιδανικό τρόπο, να κλείνει διαδρόμους προς την εστία του Μπουφόν και να μην επιτρέπει στον αντίπαλο να δημιουργεί επικίνδυνες καταστάσεις. Ομως, όσες φορές χρειάστηκε και ο Μπουφόν «νίκησε» τους Εμπαπέ και Φαλκάο κρατώντας την εστία του ανέπαφη. Η Γιουβέντους δεν έχει δεχτεί γκολ στα νοκ-άουτ παιχνίδια της διοργάνωσης. Η Μονακό πάλεψε το παιχνίδι και δεν τα παράτησε ούτε μετά το δεύτερο γκολ της Γιουβέντους. Προσπάθησε να βρει την ευκαιρία να σκοράρει και στην καλύτερη της στιγμή, ο Μπουφόν εξουδετέρωσε την κεφαλιά του Ζερμέν (90′).

Στο 29′ ο Ιγκουαΐν, ύστερα από μία εξαιρετική ασίστ-τακουνάκι του Ντάνι Αλβες, σκόραρε για το 1-0. Ο αργεντινός επιθετικός «χτύπησε» για δεύτερη φορά στο 59′, πάλι από εξαιρετική σέντρα του Ντάνι Αλβες.